Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде сподели очакванията си от

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде сподели очакванията си от
Коментари Харесай

Валверде: Все още нищо не е гарантирано

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде показа упованията си от мача от 1/4-финалите на Шампионската лига против Манчестър Юнайтед, който ще се организира на следващия ден.

" Надяваме се да стигнем до полуфиналите, само че сме изправени пред сериозен съперник. Резултатите на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига приказват сами за себе си, те завоюваха три от четири гостувания. Срещу Ювентус и Пари Сен Жермен те вкараха победни голове в последните минути.

Barcelona coach Ernesto Valverde: " We're here with the hope of qualifying, but we're up against a great opponent. They're good, but so are we. We want to get to the semis. " pic.twitter.com/4Nac6jpcDa
— Enock Kobina Essel (@kobinaessel39) April 15, 2019
В никакъв случай не може да се играе по този начин, че във всеки рисков миг, който създадем, Юнайтед да отговори със същото. Ако дадете на британците свободно пространство, тогава ще бъдете осъдени бързо. Да, успяхме да отбележим като посетител, само че към момента нищо не е обезпечено. Не можем да мислим, че имаме преимуществото - това би било доста неуместно ", съобщи Ернесто Валверде.

" Меси е добре, той е подготвен да вземе присъединяване в утрешния мач. Той се възвърне от контузията си за няколко дни, макар че в началото беше в потрес (в първия мач бранителят на Юнайтед Крис Смолинг разруши носа на Меси). Той не е вкарвал в четвъртфиналите на Шампионската лига от 2013 година Това значи единствено, че е по-близо до това да го направи. Статистиката се основава единствено на резултатите от предишното, само че не споделя нищо за бъдещето ", добави наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР