Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че е

...
Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че е
Коментари Харесай

Симеоне е впечатлен от работата на Шави в Барселона

Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне съобщи, че е впечатлен от работата на сътрудника си Шави Ернандес в Барселона в предпазен проект.

Каталунците са водачи във краткотрайното класиране в испанската Ла Лига с 11 точки задатък пред втория Реал (Мадрид), а в неделя посрещат Атлетико в дербито на кръга.

Футболистите на Барселона позволиха единствено 9 гола в 29 мача от началото на сезона в Ла Лига и записаха 22 мача без да позволен попадение.
 УЕФА може да спре завръщането на Меси в Барселона
УЕФА може да спре завръщането на Меси в Барселона

Президентът Жоан Лапорта и Шави Ернандес търсят решение да върнат Меси в тима

" Този отбор на Барселона ми харесва. Това е друг жанр. Мисля, че напредват и вършат страховит сезон ", сподели Симеоне на конференция.

" Подобриха отбраната си, с помощта на качествата на техните играчи, както и с помощта на работата на Шави ", добави наставникът на Атлетико Мадрид, който е трети в подреждането на 2 точки зад Реал.
 В Атлетико (Мадрид) са подготвени и да си върнат Жоао Феликс
В Атлетико (Мадрид) са подготвени и да си върнат Жоао Феликс

" Всичко е допустимо ", съобщи Енрико Сересо

" Ние не започнахме сезона по най-хубавия метод. Понякога хората не гледат мачовете и дават мнение единствено, с цел да го създадат. Мисля, че ние също се развиваме, сходно на Барселона ", добави Диего Симеоне.

При триумф над Атлетико, Шави Ернандес ще стане едвам вторият треньор на Барселона, който печели първите си три срещи с гранда от Мадрид в Ла Лига, след Луис Енрике.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР