Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров определи гостуването на

...
Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров определи гостуването на
Коментари Харесай

Николай Киров: Мачът срещу Лудогорец е най-трудната среща за сезона

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров дефинира гостуването на Лудогорец на следващия ден като най-трудния мач за отбора му през сезона. През есента кърджалийци измъкнаха 2:2 от разградчани. Белия обаче регистрира, че от този момент противникът е мощно изменен, като главната виновност за това е на новия му ментор Валдас Дамбраускас.

" Имаме известни болежки, само че разполагаме с задоволително качествени играчи. Напрежението ще е у Лудогорец. Арда е необременен. Чака ни сериозен дуел, в който всяка една обстановка може да го реши. Предстои ни тежка борба против най-хубавия тим в България. Затова ще изисквам цялостна централизация и себераздаване ", показа Киров.

" За всеки мач, когато разсъждаваме и проучваме, в началото го вършим с концепцията по какъв начин може да вземем нещо от него - точка, три. Този дуел несъмнено ще ни е най-трудният. Много неща има изменени в Лудогорец от това, което разузнахме. Има много новости от есента, изключително при разиграването и придвижването без топка. Показват друго лице и жанр ", добави Белия.

Днес ще стане ясно дали контузеният нападател на кърджалийци Жуниньо ще може да вземе присъединяване в дуела в Разград. Той получи травма при успеха над Ботев (Враца) с 3:2 вкъщи, като се намираше в отлична форма - 3 гола в шампионата при подновяването му и 5 в зимните контроли. В негово неявяване Киров дава късмет на Тонислав Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР