Днес се проведе информационен ден“ посветен на двуетажните автобуси, с

...
Днес се проведе информационен ден“ посветен на двуетажните автобуси, с
Коментари Харесай

Двуетажните автобуси карат софиянци да забравят колите и да си направят хубава разходка

Днес се организира „ информативен ден “ отдаден на двуетажните рейсове, с които столичани ще се возят до парк " Врана ", село Долни Пасарел и Банкя от площад „ Свети Александър Невски “, съобщи кореспондент на БГНЕС.


„ Автобусите са доставени от Берлин, четири на брой, като задачата е да покрием напълно линии №43, №50, а в делнични дни да започва и линия по направление Долни Пасарел “, съобщи пред БГНЕС Марио Евстатиев, началник на направление пътническа информация и атракционни транспорти в „ Столичния автотранспорт “, както и създател на концепцията за двуетажни рейсове.

Местата са 129, а хората се радват извънредно доста. „ Винаги виждам едни усмихнати лица, хора, които са учудени от равнището на обслужване и хора, които желаят линиите да се разширят, ” показа Марио Евстатиев.

Той разясни, че отсега нататък след доставката на още такива рейсове, ще се пусне и постоянна излетна линия до Националният исторически музей. „ В празнични дни стигането до него е мъчно и лишава към час време пътешестване, а с такава експресна линия то става единствено за 25 минути “, означи Марио Евстатиев.

Той акцентира, че такива линии ще има във всички празнични и почивни дни, с цел да може столичани да се забавляват и да стигат до забележителностите на София бързо. „ Опитваме се да накараме хората да оставят персоналния си автомобил и да си създадат хубава разходка с тези прелестни двуетажни рейсове ”, добави ръководителят на направление пътническа информация и атракционни транспорти в „ Столичния автотранспорт “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР