Старши треньорът на Арда Александър Тунчев изригна“ след загубата с

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев изригна“ след загубата с
Коментари Харесай

Тунчев: Защо е необходимо някой да помага на Лудогорец?

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев „ изригна “ след загубата с 1:2 от Лудогорец, пристигнала след поврат. Той беше извънредно неудовлетворен от съдийството. По думите му „ мъчно се играе против още трима души срещу отбора му “. Тунчев подлага на критика програмата и запита за какво е належащо да се оказва помощ на Лудогорец, в случай, че разградчани са задоволително добър тим.

„ Допуснахме два гола. Като ги гледах, в действителност можеше да противодействаме по различен метод. И при първия, и при втория гол, неща, които ги бяхме гледали, само че допуснахме неточност “, стартира Тунчев. 

„ Ако би трябвало да почна от по-далеч (за съдийството), мача за Купата. Слагат ни да играем в сряда, по-късно в понеделник. Лудогорец играе в събота. Това са два дни почивки. Защо не ни направиха за купата мача в понеделник, с цел да сме равнопоставени? Имаше отмалялост. Може и да ме санкционират, само че мъчно се играе с още трима души срещу тебе. Чист фал, идентични нарушавания за тях ги отсъждат, за нас не. Съдията не е отговорен за головете, само че изнерви футболистите “, добави той.

„ Не си крием нашите недостатъци, само че за какво е належащо някой различен да оказва помощ на Лудогорец? Те са добър тим. Нали желаеме едно равнопоставено състезание и който е по-добър, да победи. Доста тимове имат вкус към челната шестица. Нямам концепция кой ще ни свири идващия мач. Ще се борим, в случай че не успеем за топ 6, за седмото място. В такива мачове, когато съгласно мен губим незаслужено, се обезсмисля работата “, сподели още наставникът на Арда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР