Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след загубата на

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след загубата на
Коментари Харесай

Тунчев: Недопустимо е да получаваме такива голове

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев приказва след загубата на своя тим от Левски с 0:2.

„ Щом сме изгубили не сме се показали по най-хубавия метод. Нещото, което ме огорчава е, че допуснахме два гола на контраофанзива. На Герена това е неприемливо. И първия, и втория гол. При първия гол обстановка за нас, контра – гол. Вторият също. Има върху какво още да работим. Ще се постараем би трябвало да почистим тези неща идващия сезон “, сподели Тунчев.
 
„ През първите 15 минути подходихме страхливо. Имахме самодейността и създадохме положения – обстановки, в които трябваше да бъдем по-точни. Завършващият удар ни липсваше “, добави той.

Тунчев разяснява и обстановката със промяната на датите за мача. „ Вижте. Да не встъпвам в детайли, само че по някакъв метод ни ограничиха. Ние изгубихме двама футболисти – единият е голмайстор на тима. От БФС не ни позволиха да ги използваме. Удължихме наемите с 1 ден, само че не ни позволиха от БФС да ги използваме. Нормално е да има комплициране. Ндаие ни е един от голмайсторите в тима “, сподели Тунчев.

„ Малко бяха хората, които чакаха, че може да стопим изоставането. Сезон на приливи и отливи. Показвахме положителни игри. Губихме мачове, само че играхме добре “, съобщи треньорът на Арда.

„ Никога не е имало диалози с различен клуб. Имаше сложена цел към мен, която изпълних – 7-мо място. Оставам в Арда и идващия сезон. Мащабна селекция не, само че зависи с кого ще се разделим. Има предложения към наши футболисти. С 3-4 души, в случай че се подсилим, ще е добре “, приключи Тунчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР