Старши треньорът на ансамбъла на Азербайджан Сияна Василева застана пред

...
Старши треньорът на ансамбъла на Азербайджан Сияна Василева застана пред
Коментари Харесай

Сияна Василева пред БНТ: Много се радвам, че работата ми беше оценена

Старши треньорът на ансамбъла на Азербайджан Сияна Василева застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да показа страстите си броени минути, откакто нейните девойки изиграха съчетанието си с три ленти и две топки във финала на този апарат.

Василева, чиято дейна кариера също мина под флага на Азербайджан разкри, че е останала извънредно удовлетворена от играта на ансамбъла и не скри, че вълнението при тях е било голямо.

" Аз съм доста щастлива, че всичко завърши добре. Радвам се, че всички в нашата зала останаха щастливи от организацията на шампионата. Доволна съм и, че нашият тим съумя да се показа добре, тъй като вълнението беше огромно... ", стартира тя.

Точно в този миг стана ясно, че азерките побеждават във финала на три ленти и две топки, което мигновено провокира сълзи в очите на Сияна, която изведе своя отбор до историческо първо злато при ансамблите от европейско състезание.

Пред Българска национална телевизия Василева разкри, че този голям триумф се дължи на работата на нейната майка Мариана, която от 2009-а година управлява тима на Азербайджан.

" Това е първи златен орден за Азербайджан в историята при ансамблите. Много работа свършихме за това и се веселя, че тя беше оценена. Майка ми е същински водач и всичко, което реализираме е с помощта на нея ", приключи Сияна Василева.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР