Старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) тръгва по следите на

...
Старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) тръгва по следите на
Коментари Харесай

Има ли предател в „Отдел Издирване“?

Старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) потегля по следите на Портиера и по-специално на неговия осведомител, с цел да потвърди невинността на Камен (Юлиан Вергов) в новия епизод на „ Отдел Издирване “ довечера от 22:00 ч. по NOVA. Безкомпромисният нарушител постоянно се оказва една крачка пред проверяващите благодарение на вътрешен човек и този факт не убягва на Ралица. Възможно ли е предателят да е някой от нейния личен екип и има ли съмнения коя може да е къртицата, изнасяща информация?
 image2_16x9.png Сезонът на Овена слага ново динамично начало: какво да чака всяка зодия На фокус
Докато Отдел „ Убийства “ по всякакъв начин пробва да открие Камен Петков, неговият екип от опитни служители на реда не се отхвърля от задачата да го оневини след повдигнатото му обвиняване за убийството на Миро Николов (Петър Антонов). Единствената опция това да се случи е да открият изтритите данни от GPS-a на колата на сътрудника на ДАНС. Магдалена (Елена Телбис) и Валери (Христо Петков) ще се извърнат за помощ към непредвиден остарял прочут – човек с големи знания в областта на колите, който може да се окаже ключа към откриването на същинския причинител на закононарушението. Кой е той и против каква цена ще опита да възвърне данните от маршрута на Миро Николов в нощта на убийството?

 отдел търсене NOVA

Усиленото търсене на Ивица Божич (Кире Гьоревски) дава резултат и Нера Павлович (Ива Михалич) изненадващо е посетена от снайпериста. Той е на път да ѝ предложи непредвидена договорка, която ще изправи сътрудника на Европол пред сложен избор с рискови последици. Какво още има да каже Ивица на Нера и ще съумеят ли двамата да намерят метод да работят дружно?

Актуални вести ще откриете на , и на сериала. Всички епизоди на „ Отдел Издирване “ може да гледате в и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР