Хоби готвачката от Горна Оряховица Царина бедна от любимките на

...
Хоби готвачката от Горна Оряховица Царина бедна от любимките на
Коментари Харесай

Царина от Hell’s Kitchen: Правила съм забележки към готвачи

Хоби готвачката от Горна Оряховица Царина бедна от любимките на феновете в Hell’s Kitchen. Тя напусна конкуренцията на крачка от черните куртки.

Царина е машинен оператор във боен цех. В продължение на 7 години е била шеф на заведение. Определя се като работохолик, а най-силното й качество в кухнята е дисциплината. За нея влизането в Hell’s Kitchen бе сбъдната фантазия.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
След присъединяване си в Кухнята на Ада, тя се включи в занимателния Food Quiz. Да забележим до каква степен познава почитателите на формата:

52% от почитателите на Hell’s Kitchen готвят под 4 пъти седмично - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно. Абсолютно правилно. Естествено, обикновено. Четири пъти дори си е доста. Аз да вземем за пример сготвям четири пъти в месеца у дома, тъй като не мога да се прибера. Работя, отивам на заведения за хранене и хапвам на работа. Нормално.

50% от почитателите на Hell’s Kitchen вървят на ресторант всяка седмица - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно? В седмицата вървя, може би, най-малко два пъти на ресторант. Аз съм от клиентите, които постоянно знаят какво да си поръчат, с цел да не бъдат разочаровани и рядко иска ми се случи да направя някаква забележка към готвачите или сервитьорите. Правила съм забележки към готвачи и сега се сещам тъкмо по какъв начин, когато си бях поръчала преди доста години едни пилешки хапки в ресторант и те ужасно доста миришеха на риба, тъй като готвачът най-вероятно е употребил ножът, с който е рязал рибата, с цел да ми отреже пилешкото месо и това извънредно доста се усещаше. Тогава направих забележка, да. Сега за това се сещам.
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
10% от почитателите на Hell’s Kitchen не са разсипвали брашно в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

10%? Грешно. И за какво? Ами, доста, но доста такива случки имам. Как да го групирам, със салфетки и коша, по какъв начин да го групирам?

Отварям пакет с ронена чубрица и вместо да го отворя умерено, разтварям го със мощ и всичко по земята. Леле, аз имам толкоз доста работа и в този момент би трябвало и това да мета, и това да шетам. Всичко ми е в краката и нямам различен вид. Трябва да го изчистя и единствено се бавя, а в кухнята не можеш да се бавиш. И след това zero waste, a? Е, в този момент, постоянно има изключения.

46% от почитателите на Hell’s Kitchen избират пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
 Сладките фамилни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen  Сладките фамилни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen  Сладките фамилни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen  Сладките фамилни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen
Вярно. По принцип, ъъъ, ми харесва комбинацията паста с чесън, само че последният път, когато ядох паста с чесън... не приключи добре. Но ми харесва.

80% от почитателите на Hell’s Kitchen не са пресолявали ядене - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно, неверно, неверно! Много постоянно съм пресолявала. В страха си да не е безсолно, постоянно пресолявам манджите и назад, тъй като аз хапвам солено и все доста ме е боязън да не го пресоля, и поставям доста малко. После върви се оправяй. Една гозба или едно ядене не ги ли подправиш сега на готвенето, просто доста по-различен усет се получава, тъй че и двете съм ги правила. Бъркала съм захар със сол... и противоположното. И не е доста прелестно. Най-кофти е, че го усещаш най-сетне. По принцип то си се усеща още до момента в който го подправяш, само че в бързината ми се е случвало и е гадно, в действителност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР