При проверка на товарен автомобил на ГКПП – Лесково са

...
При проверка на товарен автомобил на ГКПП – Лесково са
Коментари Харесай

Задържаха над 40 000 кутии контрабандни цигари на ГКПП “Лесово“

При инспекция на товарен автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесково са арестувани 40 400 кутии контрабандни цигари.
Прочетете още
Нарушението е разкрито в границите на взаимната интервенция на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Гранична полиция “, Агенция „ Митници “ и Националната организация за приходите за противопоставяне на контрабандата, при която на другите гранични пунктове се правят инспекции, както от взаимни екипи, по този начин и независимо от виновните институции.

На вход е бил спрян товарен автомобил, пътуващ от Турция за Полша, ръководен от турски жител. По искане на чиновници на Групово дело „ Гранична полиция “ камионът бил отклонен за сканиране с рентген, при което се виждат зони с подозрителна компактност.

При осъществената инспекция в товарния отсек, върху и зад постоянната стока – пластмасови произведения, са открити 808 000 къса (40 400 кутии) недекларирани цигари, както и 890 кутии с общо 6230 сашета от 5 мг стимулант „ Камагра “.

Контрабандните цигари са конфискувани.

Работата по случая продължава.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР