Докато всичко навън се раззеленява стремглаво, ние поглеждаме към нумерологичната

...
Докато всичко навън се раззеленява стремглаво, ние поглеждаме към нумерологичната
Коментари Харесай

Нумерологична прогноза за месец Май: Кои са щастливците и кои от нас трябва да внимават

Докато всичко на открито се раззеленява стремително, ние поглеждаме към нумерологичната прогноза за месец май , която ще ни донесе един по-различен взор към цветовете и заобикалящия ни свят. Милена Иванова - нумерологът на „ На Кафе “ по NOVA ни разкри , че макар, че е хубав, месец май няма да е един от най-хубавите, тъй като е месец с път на живота 5, който ще донесе обществено напрежение.
 Седмичен ТАРО хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен ТАРО хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен ТАРО хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен ТАРО хороскоп за 29 април - 5 май
Това обаче е за международен проект и в международен мащаб - може да има противозаконни дейности, безвластие и неистини. Проблемите ще идват от високите етажи и от високопоставени държавни институции. Хората би трябвало да бъдат деликатни и на път, тъй като аспектите могат да провокират проблеми, свързани с пътешестване. Очакват се забрани и публично неодобрение.
 Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак
За България въпреки всичко месецът е много по-положителен , тъй като носи благоприятни условия за разрешаване на проблеми посредством непозната помощ.
Подходящ е за фамилни почивки, посетители от чужбина, завръщане в родината. Нумерологичният негатив са земетресения, разклащания и сатресения.
 Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон
Най-добър месец ще имат родените на 4, 8, 13, 17, 22 и 23.
А най-лош месец са родените на 2, 7, 11, 16, 20, 25, 26 и 29.
Въпреки отрицателният месец обаче, има много мощни и положителни дни. През този месец има един ден, в който в случай че вършим трайни капиталовложения, можем да забогатеем . И този ден е трети.
Дни за сключване на контракти и издаване на персонални документи са 13, 12, 20.
Дни за парцели са 12, 17 и 21.
Дните в които можем да си купим кола този месец са три - 12, 17 и 21.
Дните, в които да си плащаме сметките, тъй че за в бъдеще парите да си остават при нас и да не ни изтичат сред пръстите са 13, 22 и 31.
 Защо би трябвало да ядем тези храни всеки ден  Защо би трябвало да ядем тези храни всеки ден  Защо би трябвало да ядем тези храни всеки ден  Защо би трябвало да ядем тези храни всеки ден
Дни за парцели 12, 17 и 21.
И дни в които можем да се нареждаме добре в бизнеса и да се популяризираме са 3, 8, 12 и 21.
Дни за парцели 13, 17 и 21.
Негативните дни са 2, 6 и 24.
Този месец има много дни в които би трябвало да сме с нараснало внимание, тъй като ще сме склонни към неточности.
Тези дни са 1, 2, 10, 11, 19, 20, 28 и 29.

 Трикове, с които да сбъднете желанията си по време на мощна огледална дата  Трикове, с които да сбъднете желанията си по време на мощна огледална дата  Трикове, с които да сбъднете желанията си по време на мощна огледална дата  Трикове, с които да сбъднете желанията си по време на мощна огледална дата
А пък най-хубавите дни са 13, 17 и 31. На тези дни всички хората могат да плануват безусловно всички значими неща , тъй че да имаме благоприятни условия, работата да ни спори и да ни върви. Този месец музикалният звук е сол, който покачва вибрацията и лекува тялото. Цветето е лавандула, което може да внесе успокоение и мир. А пък цветовете са сини и зелено. Кристалът е амазонит за отбрана, вяра и шанс. Билката е розмарин.
 7 кристали и минерали с вълшебен качества  7 кристали и минерали с вълшебен качества  7 кристали и минерали с вълшебен качества  7 кристали и минерали с вълшебен качества
Стигаме до най-хубавото нещо. Кодът за триумф, който е 3711.  За хората, които не знаят, могат да употребяват този код, като си го записват на ръка или може да си го носят на листче в портфейл а, тъй че да обезврежда отрицателните въздействия на месеца.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми имат месец, който може да им донесе податливост към неточности , ограничавания в обществен проект и при пътешестване.
Налага се да бъдат изрядни, тъй като има заплаха да ги ревизират или пък да ги глобят.
Разрешението е да не стачкуват и да бъдат по-смирени.
 Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно
Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти имат прочувствена рецесия или любовно отчаяние . Животът ги слага на огнено тестване.
Те ще са склони да се ядосват, да се бунтуват, само че по този начин или другояче това няма да им помогне. Затова би трябвало малко повече да тушират страстите си.
Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ри и 30-ти имат месец с път на живота седем - нравствен интервал за оптималната готовност и би трябвало да наблюдават за качественото осъществяване на нещата.
Изолацията несъмнено ще им помогне и интервалът им е подобаващ за далечни пътувания, почивки в планината, както и да си слагат дълготрайни цели, които в бъдеще ще могат да се изпълнят.
 8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти
4, 13, 22 и 31 имат интервал за фамилни тържества, почивки и трайни капиталовложения.
Това е финансов паричен месец за тях.
Концентрацията ще бъде върху фамилните въпроси и дълготрайното материално подсигуряване.
Подходящ интервал за тези, които не са фамилни и женени, за годежи, оферти за брак и вложения.
Родените на 5, 14 и 23 завършват с персонална значима цел и осъзнават насилственото ново начало. Налага се интензивно да работят, с цел да съумеят и акцентът на този месец е късите пътувания.
 7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие
Родените на 6, 15 и 24 имат месец с път на живота, само че принудени да стартират нещо ново или от начало могат да търпят, да се усещат неудовлетворени.
Родените на 8, 17 и 26 имат възбрана за прекарване на персонално благополучие и триумфите им са лимитирани.
Родените на 7, 16 и 25 влизат в рецесия на взаимоотношенията и партньорски недоразумения. Възможно е да станат обект на злословия и интриги и да изтърпяват рецензия от близки хора и родственици. Също по този начин за някои от тези хора може да се наложи пренасяне.
 Дневен хороскоп за четвъртък, 2 май  Дневен хороскоп за четвъртък, 2 май  Дневен хороскоп за четвъртък, 2 май  Дневен хороскоп за четвъртък, 2 май
Родените на 8, 17 и 26 имат месец с път на живота, само че принудени да се усещат неудовлетворени.
Родените на 9, 18 и 27 имат месец с път на живота 3, който е за шанс ентусиазъм, напредък и просветление.
Това важи и единствено за родените на 8 и 17.
Хората, които са на 26, за жалост няма да имат толкоз добър месец.
Преодоляват всички трудности с триумф и претърпяват прогрес и леснина.
Ще имат опция за сполучливи дълги пътувания.
 Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024
Последната група хора са родените на 9, 18 и 27, те имат месец 4 . Това е цифрата за фамилна рецесия и грижи за родственици. Въпреки това ще съумеят да се оправят независимо и да намерят краткосрочни решения. Подложени са на битови несъгласия.

Повече вижте във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР