В ефира на ,,На кафе“ по NOVA гост панелистът Наталия

...
В ефира на ,,На кафе“ по NOVA гост панелистът Наталия
Коментари Харесай

В новия филм: Ще отслабва ли отново Бриджит Джоунс?

В ефира на,,На кафе “ по NOVA посетител панелистът Наталия Мазгарева, която е и основен редактор на Edna.bg, отвори тематиката за идния четвърти филм от поредицата за Бриджит Джоунс. В него манията на героинята да отслабне ще бъде на назад във времето.

Смята се, че за първи път Рене Зелуегър няма да се тревожи за килограми, свързани с ролята. Това е решено след митинги, че може да окаже неприятно въздействие върху зрителите. Тя се занимава със зумба и защото живее здравословно, към този момент няма да се паникьосва щом качи кг или два, както е било преди.
                             

Зелуегър напълнява два пъти, с цел да изиграе Бриджит - един път през 2001 година за „ Дневникът на Бриджит Джоунс “ и още веднъж през 2004 година за продължението „ На ръба на разсъдъка “, преди персонажът й да доближи „ идеалното си тегло “ в третия филм, въпреки и за малко преди да забременее.

Актрисата признава, че се е борила да качи килограми за ролята и споделя, че е приемала над 4000 калории дневно, с цел да реализира задачата .
                             

Във втората част на кино лентата виждаме даже повече от загрижеността на Бриджит по отношение на нейното тегло, което е категорично обвързвано с търсенето на сътрудник.

През 2016 година Зелуегър разкри, че въпреки да е желала да наддаде на тегло за третия филм, концепцията е била отхвърлена от режисьорите. Тя изяснява, че сценаристите са желали да покажат, че героинята й на екрана е „ постигнала идеалното тегло “.
 Как да отговориш като Бриджит Джоунс на въпроса  Как да отговориш като Бриджит Джоунс на въпроса  Как да отговориш като Бриджит Джоунс на въпроса  Как да отговориш като Бриджит Джоунс на въпроса
Какво разясниха панелистите от,,На кафе “, вижте във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР