Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори.По информация

...
Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори.По информация
Коментари Харесай

Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори

Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори.

По информация на bTV някогашният ръководител на Народното събрание е преди всичко в листата с претенденти за евродепутати от партията на Бойко Борисов. Желязков към този момент има и още едно водаческо място - в кандидатдепутатската листа за 50-то Народно заседание в Благоевград.

В евролистата на ГЕРБ основни позиции ще запазят и актуалните евродепутати Андрей Ковачев и Андрей Новаков. Крайният период за регистрация в ЦИК на кандидатите е 17 часа на 7 май.

 Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия България 2 мин. Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия  bTV с нова цифрова поредност за изборите за Европейски парламент - „ Да разберем Европа “ България 2 мин. bTV с нова цифрова поредност за изборите за Европейски парламент - „ Да разберем Европа “  Корнелия Нинова: В листите ни са хора, които не желаят постове Тази сутрин 2 мин. Корнелия Нинова: В листите ни са хора, които не желаят постове  „ Използвай гласа си “: Стартира акцията за новите депутати в Брюксел Светът 3 мин. „ Използвай гласа си “: Стартира акцията за новите депутати в Брюксел  Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия България 2 мин. Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия  bTV с нова цифрова поредност за изборите за Европейски парламент - „ Да разберем Европа “ България 2 мин. bTV с нова цифрова поредност за изборите за Европейски парламент - „ Да разберем Европа “  Корнелия Нинова: В листите ни са хора, които не желаят постове Тази сутрин 2 мин. Корнелия Нинова: В листите ни са хора, които не желаят постове  „ Използвай гласа си “: Стартира акцията за новите депутати в Брюксел Светът 3 мин. „ Използвай гласа си “: Стартира акцията за новите депутати в Брюксел

Преди дни от Българска социалистическа партия също оповестиха евролистата си за идните избори на 9 юни. Лидерът е Кристиан Вигенин.

Голямата изненада от оповестените листи досега е номинацията на евродепутата Елена Йончева, само че от Движение за права и свободи в Благоевград.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР