Старши комисар Антон Златанов е назначен за директор на СДВР,

...
Старши комисар Антон Златанов е назначен за директор на СДВР,
Коментари Харесай

Антон Златанов е новият директор на СДВР

Старши комисар Антон Златанов е назначен за шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, оповестиха от вътрешното министерство.

По-рано през днешния ден служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви в Пловдив, че е сменил началника на Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Досегашният началник на дирекцията - Георги Хаджиев, е намален в служба.

Антон Златанов е дълготраен чиновник на Министерство на вътрешните работи, а от септември 2015 година досега той е зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Георги Хаджиев е преназначен за шеф отдел „ Физическа отбрана на лица “ в Главна дирекция „ Жандармерия и профилирани интервенции и битка с тероризма “, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.  Хаджиев е бил намален, а повода е полицейското насилие от миналогодишните митинги в София.

" Не мога да приема началник, който е гледал умерено по какъв начин пребиват младежи, протестиращи в центъра на София и то под колоните на Министерския съвет и че ние би трябвало да останем равнодушни. Ще би трябвало да изкореним това, което виждаме ", сподели вътрешният министър Бойко Рашков.

По думите му законът е разписал какво могат полицейските служители. " Докато съм министър, че ще бъда безкомпромисен ", акцентира Рашков. Той добави, че има и други смени на ръководители на други дирекции в страната.

Преди няколко дни главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов бе освободен от служба. Мотивът още веднъж беше опуснатото насилие над граждани на миналогодишните летни митинги. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР