Стъпката е част от усилията на телекома да осигурява по-устойчиви

...
Стъпката е част от усилията на телекома да осигурява по-устойчиви
Коментари Харесай

Yettel предлага екосъобразни аксесоари за новата серия iPhone 15

Стъпката е част от напъните на телекома да обезпечава по-устойчиви решения за потребителите
Броени дни след премиерата на серията iPhone 15, Yettel показва за първи път на българския пазар извънредните екосъобразни аксесоари на dbramante1928 за смарт телефоните на Apple. Най-новата серия калъфи е особено основана за моделите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max и предлага избор от разнообразни материали и цветове.

Продуктите на датската премиум марка dbramante1928 следват философията за стабилно произвеждане и минимизиране на въглеродния отпечатък и са направени от рециклирани пластмасови материали и/или дълготрайна естествена кожа, без компромис с качеството, функционалността и дизайна.
-->
Кожените артикули на dbramante1928 са ръчно направени от естествена пълнозърнеста кожа, която се характеризира с незавършено и естествено зърно. Благодарение на издръжливостта на материала, пълнозърнестата кожа удължава виталния цикъл на продукта, което е значима стъпка към икономисване на запаси и минимизиране на въздействието върху околната среда.

За разлика от общоприетите кейсове за телефони, основани от пластмаса за еднократна приложимост, предложенията на dbramante1928 са направени от възобновени или рециклирани пластмасови материали, които могат да се рециклират на 100%. Всички рециклирани аксесоари на марката са сертифицирани по GRS (Global Recycled Standard) - непринуден продуктов стандарт за следене и инспекция на наличието на рециклирани материали в даден артикул.

Последната серия на Apple устройствата към този момент е налична в комерсиалната мрежа на Yettel с опция за покупка в брой или на погашение. Телекомът е единственият в България, който предлага iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max с продължен гаранционен период от 3 години.

Новите екосъобразни аксесоари могат да бъдат закупени от комерсиалната мрежа, както и в
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР