Станимир Стоилов, който евентуално може да се завърне като треньор

...
Станимир Стоилов, който евентуално може да се завърне като треньор
Коментари Харесай

От Герена контрираха: Мъри Стоилов не е работил по селекцията

Станимир Стоилов, който вероятно може да се завърне като треньор на Левски, изобщо не е работил по селекцията на " сините ", разкриха от " Герена ".

Мъри е оповестил пред Наско Сираков, че ще се захване с нея, откакто публично бъде назначен на поста и стане ясно с какъв бюджет ще разполага за нови попълнения и заплати. В последно време се появяват спекулации по тематиката, които не дават отговор на истината, написа Мач Телеграф.

Стоилов не бърза с търсенето на нови попълнения или правене на черен лист за преследване, минимум тъй като през последните 13 години, откогато не е треньор на Левски, завръщането му се е обсъждало на най-високо равнище най-малко 10 пъти, само че досега по този начин и не се състояло.

Няма да е изненада, в случай че и този път Мъри не поеме " сините ". Припомняме, че именитият треньор има едно само изискване, с цел да се завърне на " Герена " - претендентът за акциите на Левски Джоузеф Диксън да започва процедура по построяването на нов стадион и база на клуба. Стоилов няма искания за висока заплата. Нито желае доста пари за селекция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР