Станалото вече традиционно събитие Доган сарай бийч фестивал бе организирано

...
Станалото вече традиционно събитие Доган сарай бийч фестивал бе организирано
Коментари Харесай

Почетна оставка и баница за Ахмед Доган пред морския му сарай

Станалото към този момент обичайно събитие " Доган сарай бийч фестивал " бе проведено и през днешния ден " Росенец “. Протестиращите оставиха край оградата на парцела, свързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, две " почетни оставки " - на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, съобщи БНР.

За Доган бе оставена баница – знак на властта, акцентирайки, че точно той разпределя частите от нея.

Организаторите на акцията имаха и още един подарък – книгата на Стефан Цвайг " Между власт и морал рядко има връзка ".

Инициаторът на станалото към този момент обичайно плажуване Асен Бонджев разяснява: " Имам да оставя една почетна оставка за Бойко Методиев Борисов, министър-председател на България. Ние, жителите и суверенът на Република България не признаваме легитимността и незаконната власт на актуалното държавно управление. Настояваме за незабавна оставка и осъществяване на предварителни избори. Почетна е, тъй като, по този начин както има и почетни ръководители, които не би следвало да имат власт, само че действително – разполагат с власт и тя е подмолна, по този начин и ние – жителите, с нашето наличие на улиците, на площадите, ние се явяваме коректив на властта и демонстрираме какво би трябвало да се случи. А то е доста просто – оставка на Гешев и Борисов “, разяснява Бонджев.

Актове, че част от постройките в така наречен летни сараи на Ахмед Доган, са противозаконни, бяха разлепени на постройките в парк " Росенец ". Както стана ясно Останалите са издигнати без позволение за градеж, без капиталови планове и координиране с контролните органи. Ако няма възражения, те би трябвало да бъдат съборени.

А разлепените актове е посочено, че строителят на обектите е " незнаен ". Част от тях са издигнати в парцели на „ Хермес Солар “, а други – в държавни имоти. Едната двуетажна сграда е вдигната на плажната линия.

Миналата седмица от известие на прокуратурата стана ясно, че лятната резиденция на Ахмед Доган в парк " Росенец " е противозаконна.

, на изградените строежи и обекти  на нос " Чукалята "   в парк " Росенец "  е открито, че за градежите " Двуетажна солидна постройка ", три бунгала, " Т риетажна солидна постройка ", " Оранжерия – 500 м2 ", " Двуетажна постройка "  на място не са показани строителни бумаги. И в община Бургас също няма утвърдени капиталови планове и издадено позволение за градеж.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР