Стана ясна самоличността на задържания бургазлия, който вчера най-нагло сече

...
Стана ясна самоличността на задържания бургазлия, който вчера най-нагло сече
Коментари Харесай

Виж шофьора-карък, който пиян сече пътя на жандармеристи с наркотици под номерата

Стана ясна самоличността на арестувания бургазлия, който през вчерашния ден най-нагло сече пътя на жандармеристи и ги изпревари от дясно. Това е 34-годишният Алекси Иванов от Бургас, написа " Флагман ". Както БЛИЦ заяви, мъжът управлявал мощен мерцедес CLS 63, с който на кръговото на изхода на Бургас, посока Несебър, подхваща рисково изпреварване на длъжностен автомобил на униформени. След къса гонка служителите на реда го стопират към разклона за Каблешково чрез звуков сигнал и откриват, че даже ръководи автомобилът си пийнал.

Униформените смъкват регистрационните знаци на автомобила, само че там попадат на изненада. Под тях те откриват и две пакетчета с бях прахуляк. След като бил подложен на дрегер за опиати, уредът отчел съществуването на приложимост на кокаин и метамфетамин.



Общо 141 случая на територията на Бургаска област на свалени регистрационни табели на МПС, ръководени от неправоспособни водачи или такива, които са притежатели на автомобила и са карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, са регистрирани от края на м. януари досега от чиновниците на Пътна полиция при ОДМВР – Бургас.



От влизането в действие на законовите промени – 21.01.т.г. към днешна дата и по трите индикатори са регистрирани случаи на свалени табели, като значимо е уточнението, че катаджиите смъкват табелите освен в случай че водачите изобщо не имат шофьорска брошура или са с отнета такава, а и в случай че периода на шофьорското им удостоверение е изминал. От значително значение и още един факт, който мнозина водачи евентуално са пропуснали – с последните законови промени чиновниците на «Пътна полиция» могат да дерегистрират и кола, чийто притежател я е дал на недееспособен лидер. И в случай че до момента глобата бе прекъсване от придвижване на колата за период до един месец, от началото на юли периода е повишен от шест месеца до една година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР