Стана ясна причината за внезапната кончина на популярния тв водещ

...
Стана ясна причината за внезапната кончина на популярния тв водещ
Коментари Харесай

Стана ясна причината за внезапната кончина на Неделчо Михайлов

Стана ясна повода за неочакваната кончина на известния тв водещ и варненски политик Неделчо Михайлов. Той си отиде точно на Деня на Независимостта, 22 септември.

Два инсулта в границите на към два месеца са причина за гибелта му. Вторият мозъчен удар в Деня на независимостта бил съдбовен.

Само два месеца по-рано Михайлов влиза по неотложност във Варненската болница с тежък инсулт. Лекарите съумяват да закрепят здравословното му положение с вярата, че журналистът, политик и кмет ще успее да се възвърне изцяло.  И въпреки че съблюдава всички медицински рекомендации, Неделчо има проблеми с ръцете, където инсултът оставя леки провали. Това е повода вторият му разказ „ Реквием за положителния бандит ” да остане недописан, написа в. " Уикенд ".

В началото на септември някогашният кмет на регион „ Владислав Варненчик ” във Варна усеща прилив на сила. Говори със свои другари, майтапи се и даже обмисля нови бизнес инициативи. В едно е безапелационен - в никакъв случай повече няма да се занимава нито с публицистика, нито с политика, нито с ръководството на община Варна.

Щял да се посвети само и напълно на писането на книги. Вдъхновението му идва от първия разказ „ Балкански буквар ”, който бе измежду хитовите заглавия на книжния пазар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР