Стана публично известно взетото на 6 ноември решение на Софийския

...
Стана публично известно взетото на 6 ноември решение на Софийския
Коментари Харесай

Съдът даде рестарт на Златен век, потвърди първото решение по казуса в Лозенец - slava.bg

Стана обществено известно взетото на 6 ноември решение на Софийския административен съд София – град, който за повторно анулира заповедта на ДНСК за прекъсване на плана Златен век. Така той удостовери първото към този момент взето решение по проблема, който бе употребен и политически, като действително даде право на рестарт на обекта. Той не нарушава закона, безапелационен е съдът.

Кметът на Лозенец обаче упрекна съда, ДНСК, Столичната община и техните представители в закононарушение на персоналния си профил във Facebook. Спомняте ли си фразата: „ Защото сте безспорен нарушител “, която един прокурор изрече при арест и поради която България е наказана от Съда в Страсбург за нарушение на презумпцията за непорочност?

До момента страната ни има 9 сходни неоправдателни решения и по всичко наподобява, че сме на път да си спечелим и 10-о, в случай че някой от засегнатите от кмета Константин Павлов реши да си потърси правата!

Това негово държание може да коства много скъпо на данъкоплатците, защото санкциите, които Страсбург ни постанова, плащаме всички ние.

Мнозина от жителите на влиятелния софийски регион в действителност имат напълно други, много по-съществени проблеми, а към този момент мина повече от година, откогато Комитата, както е прочут във Facebook, го оглави. Това проличава и по мнения под поста му по адрес на правосъдното решение. Според някои от тях не се извършват предизборните му задължения. Посочват се липса или разрушени тротоари, неремонтирани улици – за това са виновни точно районните кметове, липса на паркинги, стърчащи неизползваеми телефонни кабини и още куп действителни въпроси.

Фокусирането на районния кмет върху един проблем, който от дълго време не е медийно интерес, само че е претрупан с политически и олигархично-финансови тематики, без да е в дневния ред на жителите, учудва мнозина, стартира да провокира съмнения в други, изключително след двете правосъдни решения по него, които все са в интерес на строителя, тъй като подобен е законът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР