Стана ми смешно като чух връзката между нашата позиция, пусната

...
Стана ми смешно като чух връзката между нашата позиция, пусната
Коментари Харесай

Захариева с важни коментари шпионския скандал с Русия

Стана ми смешно като чух връзката сред нашата позиция, пусната на 3 септември, за галерия, проведена за 9 септември, и следствието, което е от месеци. Едва ли е за 3 дни. Това съобщи в ефира на Нова тв Екатерина Захариева по отношение на абсурда около разследванетото против ръководителя на придвижване „ Русофили” Николай Малинов, който беше упрекнат в шпионаж и освободен под гаранция.

"Разследването, които българските компетенти органи правят, бих споделила, че това е седмица за хората, които работят против българските ползите. Това няма нищо общо с хората, които обичат Русия. Става дума за обвинявания против съответен човек. Това общо с българското външно министерство ", добави министърът.

"Хората със възбраната направиха неудачна връзка му изказването във връзка галерия за 9 септември и следствието от българските служби и прокуратурата.
Аз разбрах от медиите за това следствие. Абсурдно изкаване е, че има връзка сред двете. Всеки български жител, както и аз, чакаме българските способени институции в лицето на ДАНС, прокуратурата и така нататък да си правят работата и, когато българин или чужденец работи против ползите на България, те да го проверяват ", сподели още тя.

"Все отново сега това, което разгласи поркуратурата обществено, това слушах и аз. Нито съм осведомена за следствието повече от всеки един български жител, нито нищо. Това, което знам и чух, го знаят и другите. Разследването продължава и това няма нищо общо с връзките България-Русия. Тогава когато някой работи против българските ползите, това би трябвало да вършат службите ", добави Захариева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР