Сряда, 3 ноември - Чувство за щастие и малки ползиБлагодарение

...
Сряда, 3 ноември - Чувство за щастие и малки ползиБлагодарение
Коментари Харесай

Сряда, 3 ноември - Чувство за щастие и малки ползи

Сряда, 3 ноември - Чувство за благополучие и дребни изгоди

Благодарение на събитието, че Луната е в тригон с Юпитер, тази сряда очаквайте дарове от ориста. Това не значи, че всеки ще получи ново. По-скоро ще е обвързвано с изпитването на наслада от добре свършената работа и приятни страсти с близки хора.

Тригонът сред Луната и Юпитер може да се отрази като увеличение на дребните изгоди, като удобен процес на сложен диалог с началници и висшестоящи; обществено самопризнание за дългогодишна работа. Всичко това ще ви направи доста щастливи.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните е добре да бъдат доста прагматични, когато взимат решения във връзка с финансовите въпроси. Може да получат положителни вести за кариерното си развиване.

Телците през днешния ден ще усещат по какъв начин птичето на шанса е кацнало на рамото им. Ако са вложили на фондовия пазар, през днешния ден могат да се насладят на първата по-сериозна облага.

Близнаците ще печелят от продажба на парцели. Освен това и в случай че имат предпочитание да си купят нов апартамент, офис или магазин, през днешния ден е уместно време за огледи. Като цяло решенията им с вложения в недвижима благосъстоятелност ще бъдат извънредно сполучливи за тях.

За Раците е целесъобразно да не харчат нито стотинка, подтикнати от импулсите си. Всичко, което ще спестят през днешния ден, ще им бъде от изгода в близко бъдеще.

Лъвовете ще печелят добре, в случай че са фрийлансъри или работят на свободна процедура. Останалите също ще жънат триумфи в професионалната сфера, само че е допустимо, макар кралското си достойнство, мощно да се разгневят и да размахват яростно от юмруци.

Девите е добре да работят, следвайки по-практични решения. И въпреки и да бъдат скромни във връзка с постигнатите резултати в кариерата си, е добе да почерпят екипа си, тъй като им го дължат.

За Везните ще е в действие правилото на търкалящ се камък мъх не вирее. Трябва да продължат да работят - да не разрешават животът им да застине в статична позиция. Ако се усещат като от дълго време закотвен транспортен съд, през днешния ден е добре да се окуражават и да си показват, че са сърфист, яхнал най-високата вълна.

Скорпионите ще се радват на поддръжката на сътрудниците си. Това ще им бъде от изгода, защото ще съумеят да завършат бързо рутинната си работа в офиса и ще могат да се заемат с осъществяването на нови задания, за които от дълго време мечтаят в професионален проект.

Стрелецът ще скучае и ще крои проекти за преференциални вложения. Едва ли тъкмо през днешния ден ще направи най-големия си финансов удар. Би било отлично, в случай че се наеме с виновната задача да развесели сътрудниците си, които напоследък имат потребност от повече оптимизъм и отмора.

Козирозите ще живеят с илюзията, че са баснословен воин - Аладин или Алибаба. Време е да престанат да се възприемат за галеници на ориста - да не злоупотребяват с щастливата звезда, под която са родени и да се отнесат по-сериозно към работата си. По-късно денем могат да помислят да открият спа център.

Водолеите през днешния ден могат да си купят лотариен билет и да се отдадат на хазартни игри. Ще имат триумф и в случай че влагат в увеселителни центрове като пътуващи циркове. Тази сряда ще имат шанс в работата си и ще реализират забележителни резултати с малко старания.

Рибите ще бъдат извънредно целенасочени. Ще им се наложи да извършват дилемите си бързо и тъкмо, с цел да съумеят да свършат всичко в период. Ще се оправят съвършено с уговорките си, в случай че добре си възнамеряват графика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР