Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв влияе на по-голямата

...
Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв влияе на по-голямата
Коментари Харесай

Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв влияе на по-голямата самоувереност

Сряда, 28 юли – Меркурий в Лъв въздейства на по-голямата самонадеяност

От 28 юли Меркурий навлиза в Лъв. Това въздейства на по-голямото ни самочувствие и убеденост в умствените ни качества. Засилва се организационният ни гений. Онези от нас, които се оплакват, че всичко към тях е в цялостен безпорядък, ще виждат, че последователно се зареждат с голяма сила и стартират сами да подреждат дребния свят към себе си.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще ощастливяват всички към себе си. Ще оставят на назад във времето личните си стремежи, тъй като ще би трябвало да поемат отговорност за редица общи инициативи. Ще имат триумф в реализирането на креативен планове.

Телците ще могат да се похвалят с лесни облаги – с минимални старания ще си обезпечат немалки приходи. Успехът ще ги зарадва, само че няма да им донесе изключително задоволство. Може да не са съсредоточени в работата си, защото ще бъдат разсейвани от циркулиращите към тях клюки и злословия. За бизнеса им е значимо да не обръщат внимание на сходни неща, а да си извършват уговорките в период.

Близнаците ще желаят да са съвършени в работата си, само че могат да зародят непредвидения обърквания. Към края на деня ще се отърсят от неприятния потрес и ще си възвърнат способността да взимат верните решения. Може да приложат разнообразни тактики за реализиране на резултати.

Раците ще са изключително изобретателни, в това време ще им бъде мъчно да се изберат най-хубавото различно решение. Ще имат шанса да се насладят на работата си за огромни клиенти. Трябва да са признателни, че имат гения да основават другарства с всеки, който им довери бизнес плановете си.

За Лъвовете денят няма да бъде изключително удобен на финансовия фронт. По-добре е да заобикалят да влагат в каквито и да било инициативи, защото надали ще завоюват нещо. В най-хубавия случай инвестицията им ще се възвърне като обществен капитал.

Представителите на зодия Дева ще са обезпокоени от неизпълнените си отговорности в дома. На работното място ще имат толкоз доста отговорности, че даже ще не помнят за грижите в фамилията си. Добре е да заобикалят всякаква борба и да се вслушат в препоръките на по-опитните от тях, които сигурно ще им оказват помощ доста в работата.

За Везните тази сряда не вещае нищо положително – ще имат доста разноски, ще им се наложи да влагат в пътувания, които единствено ще ги натоварят. Ще им се наложи съществено да помислят за здравето си.

Скорпионите е добре да стартират да търгуват на фондовата борса. След време ще могат да се похвалят, че всичките им тактики са извънредно печеливши.

За Стрелците е удобно време да купят нов парцел, без значение дали считат да живеят в него или го вършат за инвестиция. Подходящ ден е и да усилят автопарка си с нов и по-луксозен автомобил.

Козирозите ще би трябвало да дават финансови препоръки. Препоръчително е да бъдат деликатни, тъй като тъкмо през днешния ден няма да са на „ ти “ с планетите и всеки съвет, който дават, ще би трябвало да е 100% аргументиран и да стъпва на действителни обстоятелства и доказателства.

За Водолеите се обрисува тежка борба на финансовия фронт. Препоръчително е да затегнат коланите и да стартират съществено да икономисват, в случай че не желаят да слагат най-близките си в неподходяща обстановка.

Вродената добрина на Рибите през днешния ден ще се прояви в цялостния си искра – за доста хора те ще се трансфорат в великодушен филантроп. Добре е да се погрижат първоначално за най-близките си, които през днешния ден ще имат особена потребност от поддръжка, въпреки и този факт въобще да не бъде деклариран намерено.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР