Сряда, 26 май - Пълнолуние в Стрелец събужда желания за

...
Сряда, 26 май - Пълнолуние в Стрелец събужда желания за
Коментари Харесай

Сряда, 26 май - Пълнолуние в Стрелец събужда желания за пътувания

Сряда, 26 май - Пълнолуние в Стрелец разсънва стремежи за пътувания

Днес следим пълнолуние в Стрелец. Това, от една страна, ще задейства представителите на зодия Стрелец и ще усили устрема към пътувания на далечни дистанции, занимания с философия, четене на религиозна литература. От друга страна, защото всяко пълнолуние е с кратковременен, само че безапелационен резултат, това ще се отрази като по-яростното отбраняване на едностранна позиция в полемики и публични разисквания. Така че при избрани зодии може да се чака, че елементарно ще изпаднат в конфликтни обстановки поради позициите, които пазят в съществени разногласия – пред подобен риск са изправени представителите на Стрелец, Близнаци, Дева и Риби .

Всички останали зодиакални знаци ще се усещат щастливи в общностите, в които се намират.

За представителите на зодия Овен е целесъобразно да заобикалят през днешния ден да вършат покупки. Ако пазарят, надали ще са удовлетворени от новите си придобивки. По отношение на финансовите въпроси за тях е целесъобразно да се доверят на препоръките на странични наблюдаващи.

Телците ще са загрижени за спестяванията си и като цяло за финансовото си положение. В същото време имат огромни шансове да завоюват средства по непредвидени за тях способи.

Близнаците ще би трябвало да бъдат доста деликатни, в случай че желаят да усилят приходите си. И работещите в администрацията, и в областта на бизнеса, ще би трябвало дълготрайно време да поставят старания, в случай че желаят да завоюват повече.

За Раците е удобен ден да купуват акции. Нека се възползват оптимално от възможностите, които през днешния ден им дава провидението, с цел да подобрят финансовото си положение.

Лъвовете през днешния ден няма да се вълнуват изключително какъв е размерът на финансовите облаги, които осъществят. Ще се усещат спокойни и няма да се стремят непременно да усилят капитала си.

Представителите на зодия Дева през днешния ден е добре да извърнат внимание на финансовото си положение – да открият минусите и грешките си и да се опитат да ги поправят.

Везните ще имат съществени разходи за здравето си и е добре да си вземат поука, че са можели да си ги спестят, в случай че в точния момент са взимали ограничения и не са пренебрегвали профилактиката и превантивните дейности за по-добро здраве.

Скорпионите обичат да се конкурират и напредъкът и триумфът на другите ги въодушевяват да се стремят към по-големи облаги и по-ефективен бизнес. Препоръчително е обаче да пазят комерсиалните си секрети и да не разкриват детайлности към финансовото си положение.

Стрелците ще имат чувството, че по никакъв метод не могат да управляват харчовете си. Дори и да се опитат да го създадат, ще се появи нещо непредвидено и ще им скапе сметките. Козирозите през днешния ден ще се поздравят със съществени облаги на финансовия фронт. Това ще ги накара да работят по-усърдно, с цел да продължат да реализират задачите си.

Водолеите ще се оправят чудесно в сферата, в която работят. Това ще се отрази директно на финансите им. Добре е да влагат повече старания в работата си.

При Рибите шансът ще е напълно на тяхна страна. Ако влагат на фондовия пазар, възвръщаемостта на средствата ще задоволи претенциите им.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР