Средиземноморският циклон достигна и България. Над 110 литра на квадратен

...
Средиземноморският циклон достигна и България. Над 110 литра на квадратен
Коментари Харесай

Средиземноморският циклон достигна България

Средиземноморският циклон доближи и България. Над 110 литра на квадратен метър се изляха за три часа в Ахтопол. Дъждът усложни и ситуацията в Бургас.
Силни превалявания в източната половина от страната Министерство на вътрешните работи е направило нужната организация, има подготвеност да реагира при затруднение на ситуацията
Силен дъжд в Поморие потопи улици и наводни приземни етажи. На Спешния телефон е получен и сигнал за бедстващи хора, само че до евакуация не се е стигнало. Пострадали хора няма.
Проливен дъжд наводни улиците в Поморие Лошото време в Поморие е част от средиземноморския циклон, който мина през Гърция
„ Няма по какъв начин да изляза, тъй като дворът ни е цялостен вода. Вътре е цялостно с вода. Беше до първото ходило, виждам малко е спаднало нивото”, сподели Кристина Петрова.

Десетки коли останаха блокирани по наводнените улици. От общината изпратиха служащи да отводнят шахтите.

Властта предизвести, че е в подготвеност да реагира при затруднение на ситуацията.

„ Всички равнища на сигурност са задвижени. На терен сме, ще държим във всеки един миг популацията да е осведомено, с цел да се избегнат съществени щети” съобщи вътрешният министър Младен Маринов.

Части от България към момента остават в клопката на неприятното време. През нощта към момента ще вали в някои източни районои, само че се чака дъждът последователно да стопира.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР