Сред зодиакалните знаци има и такива, които са по-обидчиви от

...
Сред зодиакалните знаци има и такива, които са по-обидчиви от
Коментари Харесай

Зодиите, с които НЕ бива да се шегувате!

Сред зодиакалните знаци има и такива, които са по-обидчиви от останалите. Те не реагират добре на рецензия, нито одобряват шегите на близките. С тях несъмнено би трябвало да сме по-внимателни.
Ето кои са зодиите, с които не трябва да се майтапим: • Рак;
Това са хората, които най-лесно се наскърбяват. Те са извънредно чувствителни персони. Ако засегнете Рак, бъдете сигурни, че ще ви се наложи да водите дълги диалози по-късно, до момента в който нещата не се изяснят. Имайте поради обаче, че представителите на зодията в доста от случаите избират да страдат безмълвно.
• Риби;
Риби - втората зодия, която може да се засегне от всяка казана от вас дума. Тези хора страдат всякога, в случай че някой ги подлага на критика. Ако ги нараните с думите си, пригответе се за доста рев. Представителите на зодия Риби са привикнали по този метод да показват неодобрение, отвращение и болежка.
• Скорпион;
Скорпионите са доста обидчиви, само че те няма да си замълчат, в случай че ги засегнете. Не пропущат миг, в който да реагират на рецензията с офанзива. Дори е допустимо хората, родени под този знак, да преминат всевъзможни граници, забравяйки за естествения звук.
• Лъв;
Лъвовете също са докачливи, само че за разлика от останалите зодиакални знаци, Лъвът въпреки всичко прави опити да приема рецензии. Не постоянно му се получава, само че да не забравяме, че той дава всичко от себе си. Не правете грешката да наранявате гордостта на хората от тази зодия.
• Овен.
Овните реагират доста импулсивно на всевъзможни обиди. Те даже не мислят, преди да стартират да се пазят. Обикновено хората от зодия Овен съжаляват след време за нещата, които са изрекли на глас. Опитайте да не обиждате тези персони, тъй като в бъдеще няма да се чувствате удобно в компанията им.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР