Сред задълженията на всяка актриса е да изглежда перфектно винаги,

...
Сред задълженията на всяка актриса е да изглежда перфектно винаги,
Коментари Харесай

Да те съдят заради секси рокля

Сред отговорностите на всяка актриса е да наподобява съвършено постоянно, изключително когато светлините на прожекторите са ориентирани към нея. Но когато си звезда в Египет , би трябвало доста деликатно да преценяваш по какъв метод ще привлечеш внимание.

Преди дни се организира юбилейния 40-и Международен кино фестивал в Кайро. И напълно предстоящо едно от основните настоящи лица на събитието бе египетската актриса Рания Йосеф . Тя може да не е изключително известна отвън страната, само че пък е звезда в редица филми и телевизионни сериали, и всички чакаха появяването й на аления килим.

И Рания даде всичко от себе си, с цел да блесне уместно. Но май малко прекали... Актрисата заложи на е легантна черна рокля с транспарантна долна част, с помощта на която се разкри панорама към краката и задните й елементи .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от فن_ وبس (@fan_w_bas) на Дек 2, 2018 в 3:06 PST

Това може да е всекидневно облекло за някой европейски или американски фестивал, само че когато събитието се организира в Кайро, сходно облекло не се приема по никакъв начин добре. А следствията за Йосеф са не просто неодобрителни погледи и неодобрение.

Тя ще се изправи пред съда на 12 януари следващата година, а обвиняването към нея е, че прекомерно разголената й рокля подстрекава към разврат на обществено място. А присъдата, която може да получи, е до цели пет години затвор .

Това стичане на събитията раздели общество на две, като един поддържаха обвиняванията, а други застанаха зад Рания и опцията да избира тоалетите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от curvy.girls (@curvy_egypt) на Дек 4, 2018 в 12:35 PST

Йосеф бе качила няколко фотоси от филмовия фестивал в профила си в Instagram, само че откакто абсурдът стана интернационален, тя избра да ги отстрани. На тяхно място се появи обяснението й за случилото се на арабски. В профила си в Twitter тя също се извини обществено и съобщи, че не имала никакво желание да провокира скандал с тоалета си, както и че не е очаквала сходна гневна вълна, написа Independent.

 Кралица Летисия, бързата мода и една рокля от ASOS
Кралица Летисия и бързата мода

Поредното й на ниска цена попадение

Това е вторият сходен случай в Египет в границите на малко повече от година. През 2017 година египетската изпълнителка Шайма бе наказана за две години затвор поради провокативно съгласно съда и исляма музикално видео, което показа в интернет пространството.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР