Сред най-ефективните и изпитани диети е диетата на Мадона. С

...
Сред най-ефективните и изпитани диети е диетата на Мадона. С
Коментари Харесай

Изпитани диети за отслабване

Сред най-ефективните и изпитани диети е диетата на Мадона. С тази диета певицата постоянно поддържа добра форма. Диетата е обикновена, само че би трябвало да се съблюдава строго.

Правят се два листата. Продуктите от единия лист могат да се употребяват, продуктите от другия лист са изрично неразрешени. Храната се предъвква доста добре и се яде единствено когато усетите апетит.

Продуктите, които могат да се употребяват, са кафяв ориз, зеленчуци, плодове, сусам, морски водорасли, чорба с фиде от соево брашно. Забранените артикули са месо, мляко, яйца, захар, кафе, алкохол.

Една от най-ефективните диети е шоколадовата. Това е монодиета и не може да продължи повече от седем дни поред. Тази диета е доста строга. Може да се употребяват единствено вода, кафе без захар и естествен шоколад.

 Изпитани диети за намаляване

Натуралният шоколад съдържа по-малко захар от млечния шоколад. Захарта от натуралния шоколад оказва помощ на сърцето да работи по-добре, усъвършенства настроението и мозъчната активност.

Диетата планува потреблението на не повече от 100 грама естествен шоколад на ден. За една седмица се стопяват сред 3 и 6 кг. Тя е противопоказна за хора с болно сърце.

Диетата с кисело мляко също е ефикасна. Тя е добра освен за намаляване, само че също по този начин за филтриране на организма от шлаки и за възстановяване на чревната микрофлора.

Тази диета също е доста строга. На ден се употребяват не повече от 2 кофички кисело мляко и 1 кг плодове. Диетата се съблюдава не повече от шест дни, отслабва се с към 4 кг.

Диетата с елда е единствено за хора със мощна воля. Хубавото на диетата е, че може да се употребява безкрайно количество варена елда без подправки и без сол.

Елдата пречиства организма. Тя може да се употребява с 1 литър айрян на ден и минерална вода. Диетата с елда се съблюдава една седмица, може да се отслабне с към 6 кг.

Диетата на десетте продукта позволява потреблението на избрани 10 продукта, като общото количество храна на ден не би трябвало да надвишава 2 кг.

Тази диета топи непотребните килограми постепенно, само че дейно – по един кг седмично. Позволените артикули са пилешко филе, кисело мляко, зеле, яйца, ябълки, краставици, тиквички, патладжани, домати, гъби.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР