Спряганият за нов старши треньор на Левски – Станимир Стоилов,

...
Спряганият за нов старши треньор на Левски – Станимир Стоилов,
Коментари Харесай

Мъри Стоилов с едно-единствено условие, за да поеме Левски

Спряганият за нов старши треньор на Левски – Станимир Стоилов, имал единствено едно единствено-условие, с цел да поеме „ сините”. Както е известно, в последните дни спекулациите за бъдещето на клуба не стопират, откакто притежателят Наско Сираков разгласи, че на „ Герена” се чака доста сериозен вложител.

Според информация на „ Мач Телеграф”, Стоилов не е имал никакви искания по отношение на селекцията в отбора, нито пък е заявявал, че ще работи единствено с Наско Сираков. Специалистът под чието управление Левски записа най-големите си триумфи у нас, а и в Европа, се интересувал единствено от едно – той е поискал Сираков да го увери, че в действителност ще бъде стартират градеж на нов стадион и ще има усъвършенствания в базата на клуба.

Не е загадка, че точно под давления на Стоилов на „ Герена” бяха осъществени куп усъвършенствания по време на предходния му престой. Тогава бе разширена съблекалнята на отбора, бе усъвършенствана настилката на стадион „ Георги Аспарухов”, както бе конфигурирано и отопление на терена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР