Спотифай прекратява договора за подкасти на принц Хари и съпругата

...
Спотифай прекратява договора за подкасти на принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Спотифай прекрати договора с Меган и Хари

Спотифай приключва контракта за подкасти на принц Хари и брачната половинка му Меган, заяви BBC. Според американските медии кралската двойка не е дала отговор на условията на стрийминг платформата, а съгласно неназовани източници - Хари и Меган не харесват извънредното разпространяване на Spotify.

В взаимно изказване на английските херцози на Съсекс със стрийминг колоса се споделя, че двете страни " се разделят по взаимно единодушие ". Спотифай удостовери, че не възобновява подкаста " Арчтайпс " на Меган, който беше за 12 епизода от август 2022 г. В края на 2020 година договорът беше оценен на стойност 25 милиона $.

Този контракт беше един от огромните, които двойката подписа, откакто напусна Англия и се реалокира в Съединени американски щати през 2020 година През декември Archetypes завоюва американската премия " Изборът на публиката " за най-хубав подкаст. 

Говорителка на фондацията на Меган и Хари, Archewell, представена от The Wall Street Journal, споделя, че Меган " продължава да създава наличие за публиката на Archetypes за друга платформа ". Според американските медии кралската двойка не е съумяла да отговори на условията за продуктивност на стрийминг платформата и затова няма да получи цялостната стойност на контракта.  

 

No deal! Prince Harry and Meghan Markle's 'Archetypes' podcast and Spotify will end their partnership. https://t.co/MY8KGG1qHu
— Entertainment Tonight (@etnow) June 16, 2023
В същото време неназован източник твърди, че Хари и Меган желаят да се откажат от извънредното разпространяване на Spotify, оповестява Guardian. Миналата година Барак и Мишел Обама също прекратиха контракта си със Spotify за извънредно разпространяване на техния подкаст Higher Ground. Spotify разгласи, че отхвърля да възобнови договорката, като тогава беше обявено, че двойката не е е съгласна със Spotify по отношение на броя на предаванията. Семейство Обама по-късно сключиха контракт с Audible на Amazon. 

 
Меган разрушава стандарти за азиатките в подкаста си

След като се разделиха с кралското семейство, Хари и Меган се стремят да се възползват от международната си популярност, с цел да станат финансово самостоятелни. Те подписаха многомилионна договорка с Netflix и контракт на 38-годишния принц Хари с Penguin Books, което към този момент разгласява автобиографията му " Резервен ".  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР