Спортният талант на „Еврофутбол Таня Звискова се класира на 40-о

...
Спортният талант на „Еврофутбол Таня Звискова се класира на 40-о
Коментари Харесай

Таня Звискова е 40-а на Европейското по стрелба

Спортният гений на „ Еврофутбол " Таня Звискова се класира на 40-о място в дисциплината 60 изстрела лежащ малокалибрена пушка на Европейското състезание по спортна пукотевица в Баку (Азербайджан). При извънредно мощен и стремителен вятър Таня реализира 600.6 точки. Най-добре от трите ни състезателки се показа Нели Танева с 605.8 точки, което ѝ отреди 17-а позиция. Миналогодишният ни Спортен гений Янина Станчева е 43-та с 599.5 точки. Шампионка е Дженифър Макинтош от Англия с 619.1 точки. „ Много слаби резултати. Но, добре че въобще ни позволиха до надпреварата, тъй като шубите ни не отговаряха на условията. Цяла нощ прекроявахме и шихме " - съобщи от Баку Таня. На 27 юли е идващият старт - 3 х 20 изстрела с малокалибрена пушка.

Други двама Спортни гении в плуването ни показват на Европейския олимпийски фестивал в Дьор, Унгария. Преди минути Тодор Тодоров реализира два персонални резултата: на 200 метра свободен жанр с време 1:57.43 мин, което по неофициални резултати му отреди 27-о място от 44 плувци. На 100 метра бътерфлай той финишира за 58.92 секунди. В същата дисциплинираност Иван Алмаджиев записа 58.08 сек. Той ще плува още 50 м и 100 м свободен жанр.

Антонио Иванов - Спортен гений на „ Еврофутбол " приключи на 19-о място на 200 метра на Европейското състезание по лека атлетика старша възраст (до 20 г.) в Гросето (Италия). 18-годишният ни играч реализира 21.74 сек. в полуфинала и не съумя да се класира в първите осем. Ден преди този момент Антонио не съумя да прескочи сериите на 100 м, откакто се подреди шести с 10.96 сек. в серията си. Иванов закъсня на старта, като не съумя да реагира на много бързото стартиране от страна на стартера.

Утре стартира присъединяване си и геният ни в тениса Михаела Кафтанова на Европейско персонално състезание в Клостерс, Швейцария. Първата й съперничка е представителка на Гърция.

Медийни сътрудници по стратегия „ Спортни гении " са: уеб страниците gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, blitz.bg, actualno.com и sportlive.bg, вестниците „ Еврофутбол " и „ Марица ", организация КРОСС, както и БНР и Дарик радио.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР