Спортният министър Радостин Василев стои зад сайта http://svoboda.v.bg/, пълен с

...
Спортният министър Радостин Василев стои зад сайта http://svoboda.v.bg/, пълен с
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Радостин Василев атакува враговете със свой сайт

Спортният министър Радостин Василев стои зад уеб страницата http://svoboda.v.bg/, цялостен с преднамерено подбрани от осведомителните организации вести, с които удря по своите настоящи врагове.

Сигнал до редакцията на Narod.bg удостовери, че нашата обява за разпада на плевенската конструкция на „ Има подобен народ”, чиято рожба е министърът, е 100% истина, въпреки че съгласно уеб страницата му всичко в ИНТ е по мед и масло…

„ Прочетох материала ви за Радостин Василев и Александър Станев и удостоверявам всяка една дума. Структурата в Плевен се разруши дефинитивно с назначението на въпросния Сашко Станев и всички, които работихме старателно на изборите предходната година си бихме камшиците, виждайки в каква гнусна замяна участвахме несъзнателно”, написа четец на Narod.bg.

„ Реших да ви пиша обаче, тъй като около Руди неотдавна има нещо още много забавно, което единствено може да покаже на хората, че този човек генерално се е сбъркал и властта е замъглила мозъка му.

От известно време насам Руди и сподвижниците му спамят в плевенската група на Има Такъв Народ вести от един новооснован уебсайт: http://svoboda.v.bg/ Успоредно с това Сашко Станев и приятелката му Десислава Костадинова спамят с вести от въпросния уебсайт и в своята фейсбук група „ град Плевен “, която също е агитационен информативен канал на Има Такъв Народ в Плевен.

И да!!! Сайтът е поръчан и финансиран от Радостин Василев, тъй като към момента имам връзки с един от плевенските депутати на партията и персонално той ми удостовери.

Сайтът е изработен, с цел да може Руди и Има Такъв Народ да бъдат хвалени, а паралелно с това да се стреля по враговете и критиците му. Може да видите, че през последните дни на уеб страницата има качена много гнусна „ вест “ за олимпийския ни първенец Иван Иванов, който неотдавна се изрече остро против „ негово величество Руди “.

Има вест и против Валери Лачовски от ГЕРБ, който също преди няколко дни оплю „ негово величество Руди “ (интересното е, че в тази вест е преписана от следствие на Narod.bg).

Не е пропусната и Илиана Раева, с която Руди също имаше препирня. Статията против нея е наречена „ Илиана Раева – Вечната Амбър с морална хигиена нулева “…

Много занимателни са обаче хвалебствените пасквили за Руди, оповестени на персоналния му уебсайт: „ Министър Радостин Василев поздрави българите с Възкресение Христово “, „ Операция “Чисти ръце”. Защо Радостин Василев е вярата за спорта!? “, „ Министър Василев сподели по какъв начин би трябвало да се работи. ЦСКА заплати отговорностите си и ще строи нов стадион “… И други такива сладникави заглавия.

На въпросния уебсайт няма да видите никаква информация кой е притежател и от кого се списва. Няма даже посочена форма за контакт.

И тук идва най-забавната част. На фейсбук страницата на въпросния уебсайт, която има над 6000 почитатели, като цъкнете на секция „ фотоси “, излиза наяве, че въпросната страница до неотдавна е била страница на дискотека The City Club във Варна. Толкова са бързали да си създадат „ медията “ и да обслужват Руди, че са не запомнили да заличат следите, откакто са я преправяли: https://www.facebook.com/svobodainformationagency/photos/?ref=page_internal

Ако наблюдавате хронологията на стената, ще видите, че страницата е преименувана на 12 април 2022 година. Изпращам ви и линк към фейсбук групата на Има Такъв Народ в Плевен, където може да видите по какъв начин Руди и депутатът Деян Петков интензивно постановат пропагандния си тролски уебсайт: https://www.facebook.com/groups/ITN.PLEVEN Oт известно време цензурата в групата стана доста жестока, само че това е обособен въпрос.

Вие сте един от дребното смели уеб сайтове и съм уверен, че ще извършите хубаво следствие. Да не ме разберете неправилно – нито желая Тиквата да се връща на власт, нито съм почитател на някоя друга партия. Но аз помагах на Има Такъв Народ в Плевен и имах вяра, че тези хора около Слави Трифонов ще работят почтено и морално.

А единствено за няколко месеца се самозабравиха. Да се стигне до такава степен, че състезателен министър да си прави кафяв уебсайт за самообслужване, приказва за достигната доста ниска летва.

Поздрави и бъдете все по този начин смели и се пазете!!!”, приключва сигналът до Narod.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР