Спортният комплекс трябва да бъде готов до края на тази

...
Спортният комплекс трябва да бъде готов до края на тази
Коментари Харесай

Най-модерната мултифункционална спортна площадка ще е във Владиславово

Спортният комплекс би трябвало да бъде подготвен до края на тази календарна година. Това заяви за Радио Варна кметът на регион " Владислав Варненчик ", Николай Костадинов. Проектът на стадиона планува да бъдат построени мултифункционална закрита зала, общоприет терен за футбол, два помощни за минифутбол, три терена за тенис на корт, от които един с тревна настилка, а другите два - с клей. Ще бъде обособена и една част за мини парк със сцена за разнообразни събития, добави Костадинов.

От през днешния ден в регион " Владислав Варненчик " стартират пролетните тържества. Така нареченият пролетен фестивал ще е съпроводен от доста занимания, игри и награди, жива музика, вкусотии и въодушевление. Сред изненадите са пукотевица с лък, уроци по танци, лунапарк, безвъзмездна бира и вкусно барбекю, сподели още кметът Николай Костадинов. Той насочи покана към дребни и огромни да се включат в празничната атмосфера, тъй като от администрацията са се погрижили да има по доста за всеки усет.

Пролетният фестивал ще се организира цели четири дни - от през днешния ден до 24 март. Официалното разкриване е от 18.30ч. в парк " Владиславово ". /radio varna
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР