Спортният директор на Шалке 04 Кристиан Хайдел напуска клуба, обявиха

...
Спортният директор на Шалке 04 Кристиан Хайдел напуска клуба, обявиха
Коментари Харесай

Започна се: Шалке се разделя с човека, който докара Неделев в Бундеслигата

Спортният шеф на Шалке 04 Кристиан Хайдел напуща клуба, оповестиха “кралскосините” след днешното проваляне с 0:3 от Майнц 05. Той ще си тръгне най-късно в края на сезона, откакто управлението се е съгласило да приключи контракта му по взаимно единодушие. Не е изключено клубът от Рур да се раздели и с други основни чиновници, а евентуално и треньора Доменико Тедеско.
Хайдел дойде в Гелзенкирхен през 2016-а година, а преди този момент направи име в Майнц 05. Точно той беше в основата на прехвърлянето на Тодор Неделев от Ботев (Пловдив).

Сега той изяснява, че не може да подсигурява, че отсега нататък ще продължи да си върше пълноценно работата в Шалке. В тази връзка той е уведомил шефовете, че желае да напусне.

36 - 23 points from 23 games is Schalke's worst tally in 36 years, in 1982-83 #Schalke had just 16 points (converted to 3 points for a win) and got relegated at the end of the season. Crisis. #M05S04 #Bundesliga pic.twitter.com/DHXFNh5ICP
— OptaFranz (@OptaFranz) February 23, 2019
Този сезон Шалке се показва доста мощно в Шампионската лига, където преди дни изтеза Манчестър Сити (2:3) в първи мач от 1/8-финалите. В шампионата обаче тимът разочарова и е на 14-о място от 18 състава. Бундеслига 23 кръг, събота 23 февруари  Майнц 05 3:0краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР