Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев, бе видимо разочарован

...
Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев, бе видимо разочарован
Коментари Харесай

Шеф на Септември с мощна атака по ЦСКА за скандалния гол

Спортният шеф на Септември София Кристиян Добрев, бе очевидно отчаян от провалянето от ЦСКА с 0:1 и най-много от гола, който „ алените ” вкараха в края на първото полувреме.
 „ Постарахме се да се противопоставим на тима на ЦСКА. Мисля, че през първото полувреме стояхме, може би е малко нескромно, само че по-компактни, по-прибрани и по-чистите обстановки бяха за нас. Не успяхме да ги осъществяваме, а през второто полувреме може би малко се накъса играта и се прекърши ентусиазма в нашия тим. Искаше ми се да упражним по-голям напън, да ги принудим да сбъркат, не успяхме и в последна сметка загубихме с 0:1. Не е добре, гледаме други резултати на други игрища. Излизат най-хубавите футболисти, сменят ги при 1:0 за съперника. Малко ми е нехарактерно, това, което се случва, само че очаквано… Най-лесно е по този начин против един млад тим да си покажеш… и аз не знам какво да си покажеш. За мен това, което се случи е, малко мога да бъда недодялан, само че селска постъпка от селски футболист ”, отсече Добрев.  
Босът на Септември несъмнено бе обиден и се изрече много извънредно по адрес на капитана на ЦСКА Юрген Матай: " Сложил ми ленатата? Това е лентоносец! Иска да се пъчи, че в него има нещо мъжко, само че той е Западна Европа от едни страни, в които доста е съвременно да има трети пол, да има не знам си какво. Това на ръката му, в случай че е капитанска лента, постъпката му е, би трябвало да употребявам нецензурни думи, само че както и да е… "

" Много добре сподели на млади футболисти, на млади момчета, по какъв метод би трябвало да се случват нещата. Най-интересното е, че преди две седмици инцидентно ми попадна един чеп с безусловно същата обстановка в Шотландия. Играеха Рейнджърс и някакъв тим. Пуснете си и го пуснете и вижте какво направи треньорът на Рейнджърс. Аз не мога да диря и упреквам някого, само че в случай че си човек с мъжки атрибути и топки, има противопоставяне на тази безспорна несправедливост във футбола. Защото въпреки всичко футболът е за мъже, а не за някакви женчовци, пристигнали от Ниската земя.Между мен и него разликата е несъмнено като сред мен и Меси. То би трябвало да си малко и мъж. Не желая да разяснява, дайте нещо за футбола. "

" Яд ме е, бе хора! Ако по този метод демонстрираме на младите момчета.. Дошъл някакъв от Западна Европа, би трябвало при него да лъха на професионализъм, на феърплей, Случва се в страстта. Аз не го упреквам за постъпката. В страстта може да не си видял, че наш футболист е изкарал топката. След това обаче има противопоставяне. Правите шпалир, вкарваме гол и мачът продължава. Всеки щеше да му ръкопляска. Вие не сте ли за това? Затова би трябвало да има треньори, ръководители, вътре самите футболисти. Когато си миропомазан непочтено, тъй като това е непочтено, можеш да си поправиш грешката. "

" За жал за следващ път нашият тим е ощетен. Какво да създадем? Ще се борим! Мисля, че изиграхме нелош дуел против тим, който е в напредък. Виждаме какво се случва при тях. Нови вложители, ще строят стадион, почитателите са зад тила им, всичко положително, само че през днешния ден.. не знам. При всички положения и при тях ще им горчилка от тази победа. Здраве да е! Ние ближем рани и гледаме идващия мач, който се надявам да го изиграем по-добре и да го спечелим.

Целта оправдава средствата е по този начин. Но средствата би трябвало да бъдат спортни, футболни, кавалерски и мъжкарски. Тук от последните три изброени нямаше нищо. Да не изреждам други случи и прилагателни. Всеки си носи отговорност за дейностите и постъпките. Не можем да гледаме в профил, по кое време безучастно, по кое време с някакво присъединяване, само че какво можем да създадем? Пак споделям, че футболът е за джентълмени и мъже. За жал тук аз не видях мъжка постъпка ", сподели още Кристиян Добрев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР