Спортният директор на Пирин Благоевград - Петър Михтарски, коментира освобождаването

...
Спортният директор на Пирин Благоевград - Петър Михтарски, коментира освобождаването
Коментари Харесай

Петър Михтарски: Най-важното е да върнем пиринския дух

Спортният шеф на Пирин Благоевград - Петър Михтарски, разяснява освобождението на наставника Уорън Фийни.

"Не желая да разясня работата на Фийни. Тъжно е, че бе освободен, само че в треньорската специалност е по този начин. Ако печелиш, оставаш на работа и продължаваш, в случай че не се получават нещата, се стига до разлъка. Така е по целия свят, не обичам да разясня сътрудниците си ", съобщи Михтарски пред "Мач Телеграф ".

"В мача с ЦСКА излизаме и се надяваме на позитивен за нас резултат. Няма какво да ппроменим за толкоз малко време. Важно е да се върне пиринският дух, нека дойдат и почитателите да ни поддържат. Настроението в съблекалнята е обикновено ", добави Михтарски, който разяснява и вероятно завръщане на Милен Радуканов при "орлетата ".

"Освен неговото име, ще бъдат спрягани още доста други. Той е работил доста добре в клуба и освен той. Много треньори са давали всичко от себе си да се получават нещата, само че не аз определямкой да е треньор. В клуба си има управление и президент за тази работа. Всичко към играчите е изплатено, няма финансови проблеми. Ще получават награди, щом се стигне до победа ", добави още Михтарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР