Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели поиска прошка от феновете

...
Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели поиска прошка от феновете
Коментари Харесай

Бос на Милан: За неудачите обвинявайте мен, не играчите

Спортният шеф на Милан Масимилиано Мирабели изиска амнистия от почитателите на тима след домакинското проваляне с 0:2 от Аталанта в калчото в събота.

Това е втора поредна тежка загуба за "росонерите " след 0:3 при гостуването на закъсалия Верона като посетител предходната неделя.

Милан връща Монтела?!

"Вече се извинихме на последователите ни за представянето ни през предходната седмица, само че го вършим още веднъж. Имаме доста комплициран план, само че ни се искаше и вярвахме, че няма да бъде толкоз мъчно. Не желаеме да търсим оправдания. За нас по-тежко от тези провали е това, че не можем да зарадваме почитателите ни, които не престават да поддържат тима. Трябва да ги убедим, че тези футболисти са почтени да носят екипа на Милан. В такива сложни времена би трябвало геройство и да се държим дружно. Защитавам тима, тъй като аз нося отговорност за селекцията. Затова критикувайте мен. А с играчите се гордея. Те се стараят ", разяснява Мирабели.

Милан е противник на Лудогорец на 1/16-финалите на Лига Европа, като срещите на разменено посещение ще се играят през февруари./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР