Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов заяви пред Тема

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов заяви пред Тема
Коментари Харесай

Гонзо: Ако кажа, че заслужено сме първи, ще е малко преувеличено

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов съобщи пред " Тема Спорт ", че управление на клуба ще реши на Нова година какви да бъдат задачите.

" Отборът демонстрира положително равнище. Ако кажа, че справедливо сме първи, ще е малко пресилено, тъй като в последна сметка има и други съществени тимове. Да не забравяме, че това е краткотрайно. Пилците се броят, когато свърши шампионата.

Смятам, че имаме съществено израстване, което се дължи на самите футболисти и на треньорското управление, което поставя старания, с цел да може отборът да наподобява по този метод.

Апетитът идва с яденето, само че е доста рано да приказваме за шампионски трофеи и сходни неща. Минали са 8 кръга, в които демонстрираме положително равнище, само че има още 18 мача от постоянния сезон. Може всичко да стане.

На Нова година ще създадем изводите и ще преценим какви ще бъдат упоритостите на Локомотив. За момента ми се желае да кажа, че ще създадем всичко допустимо да се борим за първо място, само че ще наподобява малко смешно.

Нека първо да минат мачовете до зимата. Тогава ще създадем равносметка защо можем да се борим ", сподели Гонзо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР