Спортни легенди и хора на изкуството подкрепят каузата „Деца помагат

...
Спортни легенди и хора на изкуството подкрепят каузата „Деца помагат
Коментари Харесай

Известни личности участват в благотворителна вечер за...


Спортни митове и хора на изкуството поддържат идеята „ Деца оказват помощ на деца на починали чиновници от Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област”.

Христо Бонев , легендата на българският футбол, ще подари футболна топка с персонален подпис, с която е постигнал най-хубавият резултат в един от шампионатите си, за благотворителна идея. Той ще подкрепи събирането на средства на деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област. Топката ще бъде разиграна на търг на 14 декември в хотел „ Марица”, по време на Благотворителен коктейл. Началната цена на скъпата топка започва от 100 лв..

Двойни олимпийски първенец по каяк – Николай Бухалов пък ще подари фланелка с неговия персонален параф. Спортистът също се включва в благотворителната акция, която среща поддръжката както на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, по този начин и на Община Пловдив .

Картина за търга ще даде и известният пловдивски художник Атанас Хранов . Други двама негови сътрудници Никола Певичаров и Станимир Видев също ще дарят техни произведения за благотворителната идея.

Още една известна персона, която също ще поддържа концепцията, е певицата Веси Бонева . Изпълнителката подарява за идеята голям мечок с подпис и най-новия й албум „ Родината”. От детския коледен базар гостите ще имат опция да си закупят разнообразни лакомства, играчки и сувенири направени от децата от разнообразни школи в града.

Набраните средства ще бъдат обществено оповестени и разпределени в наличието на нотариус Кари Клявкова по равно за 20 деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област. Освен това девойките и момчетата ще получат спомагателни дарове под формата на кексчета, бисквити и бонбони от спонсорите. Меденки и вафли ще получат и всички деца участници на концерта в символ на признателност от уредниците.

Сред поканените посетители са управлението на регионална дирекция на полицията, представители на прокуратура и съда, Община Пловдив, Омбудсмана и Областната администрация, депутати, предприемачи, хора на изкуството, спортисти и общественици.

Програмата в хотел „ Марица “ ще стартира с танци на възпитаниците на пловдивски танцови школи. И ще продължи с осъществяване на певици и национален отбор. Гостите ще опитат от елитните виновност на „ Винпром Пещера”. Ще утоляват жаждата си с минерална вода „ Девин”. На трапезата ще има изкусителни хапки, плодове и десерти.

Всяка година организаторката Влада Парфенова реализира обществени планове в разнообразни сфери, като да вземем за пример подкрепя дома за сираци в Пловдив и обезпечава средства за църквата. Тази година идеята е ориентирана към деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Инициатива ще се организира на 14 декември от 19.30 ч. в зала “Пловдив” на хотел “Марица”.
тагове починали служители на реда благотворителна инициатива
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР