Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия“ е станала в платното за

...
Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия“ е станала в платното за
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия“: Има загинал човек

Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ е станала в платното за Бургас -  на 74-ти километър. Това научи bTV.

Колите ѝ могат да се движат без ограничаване на скоростта при специфичен режим

Според полицията в Пазарджик млад водач е самокатастрофирал . Автомобилът му е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал.

В резултат на тежкия удар е умрял лидерът на автомобила. Наложило се е пожарникарите да режат колата, с цел да могат да извадят тялото.

 Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран 3 мин. Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран 3 мин. Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците

В момента автомагистрала „ Тракия “ е проходима, на място обаче има патрули на пътна полиция .

Това заяви негов братовчед

Не е ясна повода за злополуката към този миг, прецизират за bTV от полицията в Пазарджик.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР