След катастрофата с кола на НСО, справката в Пътна полиция

...
След катастрофата с кола на НСО, справката в Пътна полиция
Коментари Харесай

След катастрофата с кола на НСО: И двамата шофьори с нарушения назад в годините

След злополуката с кола на НСО, справката в „ Пътна полиция ” сочи, че и двамата водачи имат прегрешения обратно в годините . Това изясни комисар Мария Ботева. „ Такива, които не въздействат директно на сигурността на придвижването. Примерно погрешно паркирано транспортно средство ”, изясни комисар Ботева.

Тя призна, че водачът на НСО е глобяван обратно във времето и за превишена скорост . „ Пренебрежимо ниско превишения на скоростта. Общо 4 регистрирани такива ”, съобщи Мария Ботева.

[gallery]14968[/gallery]

По отношение на знака „ Стоп ”, за който имаше информация, че водачът не е видял, тя сподели, че първичният оглед сочи, че знакът е подложен на вярното място .

Всички коли на НСО имат нужните документи, минават ГТП. Съответният автомобил също е минал, има подписана застраховка „ Гражданска отговорност ”. Когато става въпрос за такива организации полицата е групова, изясни още комисар Ботева.

По отношение на злополуката в Пловдив , при която починаха двама души, а други двама пострадаха, Мария Ботева изясни, че лидерът е бил дееспособен, с по-малко контролни точки . Те са били по-малко и тъй като до преди 1 година е бил нов лидер и тогава се получават по-малко точки.  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР