Председателят на BT Адам Crozier е получил писма от няколко

...
Председателят на BT Адам Crozier е получил писма от няколко
Коментари Харесай

Твърдението на Crozier, че не е знаел за скандала в пощенската служба, подкопаван от писма

Председателят на BT Адам Crozier е получил писма от няколко депутати за проблеми с ИТ системата Horizon на пощенската работа, когато е управлявал Royal Mail, което подкопава настояването му, че „ не е бил наясно ” от абсурда.

Кореспонденцията, получена от Financial Times, включва имейл от 2009 година от настоящия канцлер Джеръми Хънт, който показва загрижеността на гласоподавателите по отношение на системата Horizon и пита какъв брой необятно публикувани са проблемите.

Крозие по това време беше основен изпълнителен шеф на Royal Mail, която притежаваше Post Office. Повече от 900 шефове на клонове на пощите бяха наказани по каузи, включващи неверни данни от счетоводния програмен продукт Horizon сред 1999 и 2015 година, в това число повече от 700, заведени от самата поща.

Кореспонденцията, адресирана до Крозиър от Хънт и трима други депутати, слага под подозрение изказванията на ръководителя на BT, че той не е знаел за проблеми, трансформирали се в това, което в този момент се преглежда като най-голямата съдеб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР