Спортен клуб Левски награди най-добрите си състезатели и треньори за

...
Спортен клуб Левски награди най-добрите си състезатели и треньори за
Коментари Харесай

СК Левски награди най-добрите спортисти за миналата година

Спортен клуб Левски награди най-хубавите си състезатели и треньори за 2020 година в обичайна гала " Синя звездна ранглиста ", която се организира през днешния ден на Националния стадион " Васил Левски ".

За състезател номер 1 на годината бяха отличени състезателките по битка Миглена Селишка и Мими Христова, които сега се готвят за присъединяване на Олимпиадата в Токио, а техни подгласници станаха състезателката по спортна гимнастика Валентина Георгиева и боксьорите Ясен Радев и Кирил Борисов. В категорията за треньор на годината бяха наградени двама експерти - Петър Касабов (борба) и Владислав Георгиев (бокс). Наградата за най-перспективен млад играч получи волейболистът Александър Николов, наследник на някогашния национал Владимир Николов.

На церемонията, която беше открита от новия президент на Семеен кодекс Левски Тодор Стефанов, бяха раздадени и два наградата за безрезервност - на досегашната председателка на Общо събрание на колегиите Левски Бранимира Цветанова и на Маргарита Петрова, която дава отговор за противоепидемичните ограничения в спортните зали на " сините " по време на пандемията от ковид. В " Синя звездна ранглиста " бе отличен и Светлозар Герджиков, който е купил от битака шампионската купа на Волейболен клуб Левски от 1953 година и я е дарил на клуба, като по този метод е избавил първия трофей в историята на тима.

На днешната гала участваха част от най-големите имена в историята на Левски, в това число олимпийските медалисти по битка Георги Мърков и Александър Томов, волейболната легенда Христо Илиев и огромната българска треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР