Според тибетския хороскоп, годината, в която сме родени определя характера

...
Според тибетския хороскоп, годината, в която сме родени определя характера
Коментари Харесай

Тибетски хороскоп: Какви сме били в минал живот

Според тибетския хороскоп, годината, в която сме родени дефинира характера ни. Тибетският хороскоп съвместява гадаене, нумерология и астрология. Според него по годината ни на раждане можем да гадаем и какви сме били в предходен живот. Вижте кой е вашият тибетски знак съгласно рождената ви година и какво демонстрира за вас.

Ето какво демонстрира за вас тибетския ви знак.

Ярък въздушен змей – Родени през 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Вие несъмнено обичате измененията и желаете да опитате от всичко. Емоциите ви също се трансформират постоянно. Общителни сте и отворени към хората към вас, само че би трябвало да бъдете по-внимателни към другите, с цел да не нараните възприятията им. За вас може да се каже, че сте склонни да се издигнете над светските проблеми.

Общителността ви ви оказва помощ постоянно да бъдете заобиколени от доста другари, само че в това време сте доста чувствителни. В предходни ваши животи може да сте били плетач на кошници, художник, стихотворец, делегат. Може да имате положителни взаимоотношения с Черния бивол.

Кобра – Година на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001.

Хората, родени под този знак, са родени оратори, философи и учители. Даването на мъдри препоръки им се отдава с лекост. Грижовни са и постоянно се пробват да оказват помощ на другите, само че от време на време не помнят за себе си. Струва си да помислят за своя живот, а освен да се ангажират с проблемите на другите.

Имат доста фантазии, които могат да осъществят, стига да не не помнят за тях. В предходни животи евентуално са били пирати, грънчари, алхимици. Добри взаимоотношения могат да имат с Кожена гривна и Жарко слънце.

Пазител на огъня – Година на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Тези хора носят светлина и наслада. Според тибетския хороскоп хората от този знак имат доста развита вътрешен глас, която им разрешава да координират мозъка и сърцето си. Въпреки че имат другари, от време на време може да бъдат обхванати от възприятието за самотност.

Пазителите на огъня са необикновено порядъчни и почтени, само че въпреки това и консервативни. Могат да имат другарство с Монаха, само че да внимават с Яркия въздушен змей. Ако вие сте родени под този знак, в предходен живот може да сте били билкар, лихвар, боец, акушерка, готвач.

Източник на чиста вода – Година на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003.

Източникът на чиста вода е извор на благотворителност, добрина и позитивна сила. Хората от този тибетски знак държат на справедливостта. Носят позитивни страсти в себе си, ценят другарските взаимоотношения и не харесват измяната.

Добре е да слушат по-често интуицията си, защото това ще им помогне при избора на житейски път. В предходен живот може да са били посланик, артист, файтонджия, винопроизводител, духовник. По-трудни биха били взаимоотношенията ви с Кожена гривна и Монах.

Нефритена колона – Година на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

Хората от този знак не обичат тълпите и всеобщите събития, за тях персоналното пространство е доста значимо. Тишината и уединението им оказват помощ да си починат. Има някаква аристократичност в тези персони. В живота са доста дейни, имат брилянтен разум, непрекъснато търсят истината. Въпреки това другите може да ги считат за студени и властни.

С Метален гонг могат да бъдат другари, само че да внимават с Черния бивол. В предходен живот евентуално са били коняр, делегат, бижутер, ваятел, публицист.

Метален гонг – Родени през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

Хората от този знак припомнят за доблестни рицари. Те са същински, благородни и великодушни, само че доста самокритични и чувствителни. Предпочитат да живеят за някого и на моменти може да бъдат огромни фаталисти. През целия си живот търсят любовта в най-различните ѝ форми. Не бива да не помнят да се любуват на моментите и да гледат на живота тук и в този момент.

С Нефритена колона могат да имат положителни взаимоотношения, само че да внимават с Езерната костенурка. В предходен живот може да са били археолог, градинар, обущар, юрист.

Езерна костенурка – Година на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Хората от този знак сами ръководят ориста си, създавайки удобни условия за триумфи. Езерните костенурки са нежни и правилни, не харесват игричките и интригите. За да постигнете задачите си, би трябвало да обмислите деликатно стъпките си и авансово да оцените плюсовете и минусите.

Късметът се усмихва на тези, които знаят по какъв начин да основат верните условия. Лесно се изкушавате, по тази причина бъдете деликатни. С Метален гонг ще ви бъде мъчно да имате другарство, само че с Монаха и Пазителя на огъня имате естетика. В предходен живот може да сте били пазач, занаятчия на каруци, часовникар, зидар.

Кожена гривна – Година на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

За тези хора може да се каже, че се увличат от мистицизма, интересуват се от всевъзможни секрети и загадки. Понякога може да са прекомерно затворени в себе си, самотни, да страдат от ниска самокритика. Не харесват споровете и експанзията, само че могат да защитят себе си. В любовта считат, че свободата е главното в една връзка.

Крият своите несигурности под маската на съблазнители. Един от огромните им страхове е да не останат без другари, по тази причина постоянно се стремят да основават нови контакти. С Горещо слънце може да имат другарство, само че да внимават с Монаха. В предходен живот евентуално са били ковач, ваятел, посланик, търговец на оръжие, любовница.

Черен бивол – Година на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Черният бивол върви по своя път и в никакъв случай не се движи по непознатите пътеки. Предпочита неотложно да обясни всичко, с цел да избегне неприятни обстановки. Хората от този знак са мощни и уверени в своите благоприятни условия.

Това, което не трябва да вършат е да не подценяват враговете си, тъй като те може да бъдат рискови. С Яркия въздушен змей може да бъдат другари, само че да внимават с Кобрата. В предходен живот евентуално са били боец, планински лидер, скитащ артист, ковач.

Новолуние – Година на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Хората, родени под този знак са мечтатели, чувствителни и нежни, буйни в любовта. Въпреки това биха могли да бъдат ревностни и непоследователни, да не могат да управляват личните си страсти и промени в настроението. Това несъмнено им основава проблеми с другите. Могат да имат положителни взаимоотношения с Ярък въздушен змей, само че да бъдат деликатни с Нефритена колона. В предходния си живот евентуално са били файтонджия, акушерка, килимар, ловджия.

Горещо слънце – Година на раждане: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Хората от този знак са цялостни с жизнеспособност и оптимизъм. Те са правилни другари и помощници, във всяка обстановка може да се разчита на тях. Но това, от което се опасяват е да не изгубят свободата си. Доброто им въодушевление мъчно може да бъде развалено. Сложните обстановки не ги плашат, тъй като могат да ги разрешат с лекост.

С напредването на възрастта стават все по-спокойни и безразлични към незначителните неща, на които преди са обръщали внимание. Могат да имат положителни взаимоотношения с Кожена гривна, само че да внимават с Пазителя на огъня. В предходния си живот евентуално са били астроном, търговец на амулети, ловджия.

Монах, съпроводен от маймуна – Родени през 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Тези хора са доста общителни и имат огромно въображение, елементарно биват видяни. В любовта са уверени, само че не понасят измяната. Добре да внимават с хора, които завиждат на позитивните им качества и триумфи. Мъдростта ги води напред, даже в разногласия. Могат да имат положителни взаимоотношения с Пазителя на огъня, само че да внимават с Източник на чистата вода. В предходния си живот може да са били гадателка, певица, комедиант, измамник, написа Флагман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР