Според Светлин Тачев снимката на Лена Бориславова и Кирил Петков

...
Според Светлин Тачев снимката на Лена Бориславова и Кирил Петков
Коментари Харесай

Политолог: ПП, ДБ и ГЕРБ трябва да са заедно

Според Светлин Тачев фотографията на Лена Бориславова и Кирил Петков е следващият опит за черен пиар

Четвъртият длъжностен кабинет, формиран от президента Румен Радев, встъпи във власт.

"Особени изненади нямаше. С името на министър-председателя се спекулираше много преди да оповестено публично. Вижда се желанието на Радев да събере хора към себе си, които са близки до него и знае, че може да разчита на тях ", разяснява политологът Светлин Тачев в "Директно " по.

Според него президентът не е желал да се стига до предварителни избори поради всички рецесии към нас и по тази причина е подбрал хора в служебния кабинет, които могат да провеждат изборите. Той добави, че това държавно управление няма да свърши толкоз доста неща, колкото предходните служебни кабинети, по-скоро то ще бърза да отхвърли тежестта от раменете си на идващия кабинет. Гостът обърна внимание, че негативите, които се натрупат върху служебния кабинет, ще се натрупат и върху Радев.

"Предизборната акция стартира след сполучливия избор на съмнение. Всички приказки сред някогашни сътрудници, които начертаха червени линии, бяха началото на предизборна акция. Консултациите, които последваха след връщането на мандата от ГЕРБ, бяха да покажат всеки защо ще се бори. Това беше предистория на предизборна акция ", счита Тачев пред Bulgaria ON AIR.

Той изрече мнение по отношение на фотографията на Лена Бориславова и Кирил Петков с думите, че това е било извънредно просташко, тъй като е фотография, извадена от подтекста. Гостът разясни, че с сходни спекулации не се реализира нищо. Това е следващият опит за черен пиар.

"Много мъчно може да се сформира държавно управление, тъй като ще има тежка фрагментация. Това може да докара до там единственият вид за основаване на държавно управление да е с първите две политически обединения. Заявките за смяна, които бяха дадени през 2020 година, са против целия модел, не против избран човек. Стигаме досега, в който "Продължаваме смяната ", "Демократична България " и ГЕРБ все пак би трябвало да са дружно. Аз не съм уверен обаче електоратите на тези партии ще са съгласни с това нещо ", означи Тачев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР