Според редица източници, поради разширяването на зоната, контролирана от украинските

...
Според редица източници, поради разширяването на зоната, контролирана от украинските
Коментари Харесай

Драма за Русия! Украйна готви суперизненада

Според редица източници, заради разширението на зоната, следена от украинските войски в региона на Харков, украинските войски изпитват сериозен дефицит на военна техника, само че с помощта на доставката на словенски танкове M-55S, украинските военни може да стартира атака в една от посоките през идващите седмици, пишат организациите.

В същото време изданието " Политико " оповестява и за проектите на Въоръжените сили на Украйна да провеждат пълномащабно нахлуване в едно от направленията, само че съгласно публицисти Киев има намерение да получи западни танкове.
-->
„ Украйна незабавно изисква съвременни танкове, с цел да помогне на силите си да реализират бърз триумф на североизток и да получат надзор над повече територия, само че Западът се бави. 

Танковете са преди всичко в листата с стремежи на Киев, защото Украйна упорства за своите победи в Източен Донбас на фона на прегрупирането на Русия този месец. Искането закупи нова неотложност тази седмица, откакто Владимир Путин разгласи, че отчасти ще активизира спомагателни 300 000 бойци, огромна ескалация в акцията.

При създалата се обстановка анализатори считат, че украинските войски ще подхващат контраофанзива или на Херсонското направление, или в Луганска област, написа Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР