ВАШИНГТОН (AP) — Главен съюзник и потенциален вицепрезидент на бившия

...
ВАШИНГТОН (AP) — Главен съюзник и потенциален вицепрезидент на бившия
Коментари Харесай

Тим Скот, потенциален избран за вицепрезидент на Тръмп, започва усилия за 14 милиона щатски долара за избиратели от малцинствата

ВАШИНГТОН (AP) — Главен съдружник и евентуален вицепрезидент на някогашния президент Доналд Тръмп стартира нови старания, с цел да завоюва чернокожите и други небели гласоподаватели от работническата класа, за които той твърди, че биха могли да бъдат решаващият фактор за изборите през ноември.

Сенаторът от Южна Каролина Тим Скот, единственият черен републиканец в Сената, ще управлява акция за 14 милиона $, ориентирана към гласоподаватели от малцинствата в седем основни суинг щати.

Натискът на Скот идва, когато акцията на Тръмп ускорява личните си старания за постигане до испанци и чернокожи гласоподаватели, изключително чернокожи мъже, в упования му реванш против президента Джо Байдън. И дава на Скот, един от няколкото републиканци, определени за вицепрезидент, още една платформа да показва своята преданост — и полза — към хипотетичния претендент на Републиканската партия.

Скот споделя, че с Тръмп отпред, той има вяра, че републиканците имат неповторима опция да влязат в исто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР