Според психолога д-р Кели Рабенстейн Донахю, емоционална измяна е налице

...
Според психолога д-р Кели Рабенстейн Донахю, емоционална измяна е налице
Коментари Харесай

Емоционалната изневяра - как да я разпознаете?

Според психолога доктор Кели Рабенстейн Донахю, прочувствена измяна е налице освен когато сътрудникът споделя страстите си с други хора, само че и когато редовно посвещава време, внимание и благосклонност на различен човек, вместо да ги влага в личната си връзка...

Д-р Донахю споделя, че в случай че не прекарвате задоволително време дружно, в случай че нещо по сред ви липсва, в случай че чувствате празнота, прекомерно евентуално е сътрудникът да ви изневерява физически или прочувствено.

Донахю и секстерапевтът доктор Каролина Патаки са единомислещи, че въпросът дали флиртът минава за прочувствена измяна е прекомерно индивидуален.



Днес, с съществуването на интернет и обществените мрежи, сходна прочувствена измяна е много сложна за хващане, само че пък лесна за доказване.

Един от сигурните знаци обаче е дистанцията. Ако усещате, че сътрудникът ви се отдалечава от вас, то има нещо гнило. Като прибавим и обстоятелството, че върви с телефона и в тоалетната, крие екрана, получава известия, значи несъмнено има трети във връзката ви. 

Ако му зададете въпрос за негова позната или колежка и той стартира да се оправдава и да твърди, че си въобразявате, отново бъдете нащрек.



И един съвет! Заявете намерено възприятията си. Ако връзката на колегата ви с негова колежка или другарка ви тормози, кажете му го в прав текст. Ако той не се съобрази с мнението ви, време е за по-сериозни дейности.

Говорете непосредствено. Поставете тематиката намерено и в случай че не получите отговор, действайте. Все отново мъчно се живее с непрекъснати съмнения и съмнение. А и не си коства.

В последна сметка сътрудникът ви би трябвало да се съобрази с вас и вашето мнение, в случай че в действителност държи на връзката ви. Иначе е пристигнало време да се разделите. Звучи извънредно, само че по-добре рано, в сравнение с да загубите доста години и по-късно да се окажете в една връзка, в която съмнението е всекидневие.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР