Според нумерологията в малкото ни име е заключено число, което

...
Според нумерологията в малкото ни име е заключено число, което
Коментари Харесай

В малкото име е заключена мисията на живота ни

Според нумерологията в дребното ни име е заключено число, което демонстрира какъв темперамент притежаваме – кои са позитивните и негативните ни страни и коя ще е най-подходящата специалност за нас.

Трябва да сметнете единствено числата, които стоят пред всяка една писмен знак от дребното ви име, до едноцифрено число, както е показано на таблицата. Например Иван= 9+3+1+5=18=1+8=9.

Число 1

Вие сте с деятелен дух и постоянно сте цялостни с възторг и предпочитание за нови неща. Обичате да изявявате своите благоприятни условия и сте самостоятелен, само че мъчно понасяте рецензията и неодобрението на близките.

Имате отлични лидерски умения по тази причина ще се справите чудесно на управителни позиции. По природа сте лидер и поемате опасности, поради което ще бъдете ослепителен шеф. Подходящи специалности са моделиер или бижутер, защото множеството от вас обичат лукса.

Число 2

Вие сте сензитивен и балансиран човек, който има потребност от естетика, с цел да бъде благополучен. С лекост се адаптирате към новите условия и успявате да вършиме взаимни отстъпки, само че сте склонни да пренебрегвате персоналните си стремежи, с цел да угодите на другите.

 Букви

Идеални сте за работа в екип, защото с вас се комуникира елементарно. Имате съвсем съвършена вътрешен глас и постоянно сте съпричастен към проблемите другите, поради което ще се справите чудесно като психолог.

Число 3

Вие сте всестранно развъртян и доста артистичен човек. Обичате придвижването, измененията и да опознавате непознатите култури. Имате очевиден афинитет към изкуството, образованието и науката.

Не се страхувате от провокациите, само че от време на време сте склонни да рискувате до неблагоразумие. Също по този начин избягвате да поемате отговорност. Подходящи специалности за вас са публицист, публицист, проектант и преводач.

Число 4

Вие се отличавате с извънредно самообладание, деловитост и организираност. Избягвате риска и предпочитате да залагате на сигурното. Често останалите ви считат за прекомерно закостенял.

Силно сте привързани към фамилията си и дома. Склонните сте да се ангажирате с повече работа, в сравнение с фактически можете да свършите.

Подходящите специалности за вас са свързани с системност, акуратност и подреденост. Ще се справите чудесно в сферите на застраховането и на всяка административна служба.

Число 5

Вие сте свободомислещ човек, който обожава да пътува. Дружелюбни сте, елементарно създавате контакти и се справяте с анализите. Обичате измененията, само че постоянно стартирате планове, които по-късно не довършвате.

Идеалните специалности за вас са учител или публицист. Отлично ще се справите и в областта на търговията.

Число 6

Вие сте сантиментални и сантиментални персони, които се притеглят от изкуството. Надарени сте с доста гении, само че ви би трябвало поддръжката на околните, с цел да ги развиете.

Имате доста другари и непременно се стараете да избягвате споровете, като предпочитате да търсите компромисния вид. Нерешителността е най-негативната ви линия.

Може да се изявявате като музикант, дизайнер, актьор, художник или правист.

Число 7

Вие сте доста загадъчен човек, който избира да се усамотява и да проучва протичащото се. Индивидуалист сте и обичате да изследвате непроучените сфери.

Много директни в връзките си, не се преценяват с груповото мнение, поради което си навличат неприятели.

Подходящи сфери за развиване за вас са медицината, политиката, техниката, радиото и малкия екран.

Число 8

Вие сте човек с неизмеримо мощна воля, който разчита най-вече на себе си. Много сте горделиви, имате мощно възприятие за благосъстоятелност и елементарно изпадате в крайности.

Успявате обаче да карате останалите да ви почитат. Умеете да се справяте в специалности, които изискват ръководство и организация. Подходящи сфери за вас са правото, финансите, физиката и търговията.

Число 9

Вие сте с доста ексцентричен метод на мислене. Притежавате присъщ сексапил и не вие е по никакъв начин мъчно да притегляте вниманието на близките. Близките ви считат за упорит и извънредно великодушен човек, а вие в действителност обичате да вършиме услуги на близките.

Доста сте избухливи и гневът ви може да се провокира и от най-малкото неразбирателство. Подходящи сфери за развиване за вас са спортът и изкуството.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР