Според нея светът се управлява от тайно правителство, съставено от

...
Според нея светът се управлява от тайно правителство, съставено от
Коментари Харесай

Теория на конспирацията: най-важното, което трябва да знаете

Според нея светът се ръководи от скрито държавно управление, формирано от най-влиятелните лица от разнообразни страни: предприемачи,политици и даже шоузвезди

Политиката е рисковано занятие. Затова никой участник в тази игра не е застрахован от инцидентна крах или намерено нападение.

Когато е открита гробницата на Тутанкамон, на черепа на мумията са открити следи от мощен удар, а гръдният панер изцяло липсва. Това дава мотив да се допусна, че фараонът е умрял вследствие на нападение.

То е дело или на придворния Хоремхеб, заинтересуван от приемането на трона, или от дядото на Тутанкамон – Ейе, управлявал след гибелта му. Има учредения да се заподозре в съучастничество и брачната половинка на владетеля. Но тази версия не е дефинитивна. Официално се счита, че Тутанкамон умира от заразяване на кръвта, получено от строшаване на крайници по време на лов.

В по-ново време убийството на американския президент Джон Кенеди също се свързва с голям брой загадъчни условия. Според формалната версия атентаторът е Ли Харви Осуалд -известен опозиционер с комунистически възгледи.

Но съгласно конспиролозите убийството на Кенеди е преференциално за Линдън Б. Джонсън, койю го наследява на президентския пост. Съществува и версия, че покушението е дело на Централно разузнавателно управление на САЩ, защото за ведомството е значимо американското наличие във Виетнам. Президентът, противоположното, е за извеждането на войските на Съединени американски щати от Виетнам. Според една фантастична версия Кенеди е погубен от спецслужбите, тъй като счита да обнародва секретна информация по отношение на контактите на американското държавно управление с извънземни цивилизации.

Всички тези версии се отхвърлят от формалните управляващи, само че експертите по тайни теории непрекъснато откриват нови несъответствия в формалната версия за гибелта на Кенеди, които биха могли да не са елементарни съвпадения.

Подобни случаи на странни смърти на политически дейци, учени и даже шоузвезди изключително зачестяват през XX век. Всичко това навежда на мисълта, че ходът на историята се управлява от строго стеснен кръг лица.

Съществува информация, че от дълго време са открити способи за потребление на екологически безвредна „ зелена “ сила, която би разрешила да се резервира околната среда от замърсяване. Още Никола Тесла създава технологии, благодарение на които може да се предава сила без проводници на далечни дистанции.

На тази база биха се появили нови типове превоз, които по своите характерности не отстъпват на колите с бензинови мотори. Но такива по този начин и не се пускат всеобщо по улиците без значение от очевидните преимущества. Причината е, че основаването на сходни транспортни средства се счита за нецелесъобразно. В резултат в актуалните градове въздухът е нечист от отработените бензинови газове, а нефтените корпорации не престават да получават великански облаги.

Съществува версия, че технологиите на Тесла особено са „ бракувани “ от шепа авторитетни лица. Ако такива коли се пуснат в всеобщо произвеждане, то моторът с вътрешно горене бързо ще отиде в небитието. Но съгласно конспиролозите заради скрит план това не се случва.

Друга страна от активността на сенчестите ръководещи е скриването на истината за промените в климата – резултат от изхвърлянето на парникови газове. Това се прави със същата цел – да не се допусне да се популяризира информация в общественото пространство, защото това ще докара до загуба на големите облаги на все същите нефтени корпорации.

Подобни сенчести игри се реализират във всяка сфера на бизнеса, както и в политиката. Специалистите по доктрина на заговора считат, че същинските международни кукловоди не са водачите на съответнйте страни.

Съдбата на планетата се взема решение от хора, които постоянно остават в сянка, в чиито ръце са съсредоточени големи финанси и въздействие. Именно те забавят развиването на технологиите, способстват за възникването на военни спорове и предизвикат зараждането на икономическите рецесии.

Всичко това се прави в интерес на шепа лица, получаващи баснословни облаги от международните катаклизми. Обикновените хора се преглеждат от тях само като работна мощ, нужна за обслужването им.

Тази тайна доктрина може да наподобява параноидална. Но доста моменти в нея имат рационално зърно и доказателства. Затова версията за тайното международно държавно управление има право на битие.

Източник: po-krasivi.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР